Ušteda prostora zahvaljujući fleksibilnom nameštaju

Drvo i moderan dizajn se vrlo retko sreću kada je u pitanju dizajn enterijera i nameštaja.

Za drvo je procenjeno da se kao klasičan materijal svojim izgledom sukobljava sa čistim modernim linijama. Međutim, da ova dva "protivnika" mogu da se nađu na pola puta, dokaz je nameštaj koji vam danas predstavljamo.

Moderni pravougaoni i okrugli stolovi od punog drveta, transformišu se u veće i šire po potrebi,  zahvaljujući tehnologiji koja ih je uvela u moderan svet. Postavljeni u prostoru za ručavanje, oni se proširuju uz high tech gracioznost, praćeni tradicionalnom lepotom drvenih površina. 

Glatka površina drveta koja nalikuje na mermerne ploče doprinosi utisku modernosti koji ostavljaju ovi komadi nameštaja. Tek u fazi transformacije u svoj izduženi oblik, ovi stolovi otkrivaju svoje metalne delove, koji im daju glatke mehaničke pokrete. Sami oblici stolova su jednostavni, što je doprinelo lakšem korišćenju drveta za obradu.

Ako volite i znate da cenite tradiciju i lepotu drvenih površina, ali ujedno volite i praktične moderne elemente ovakvi stolovi su nešto o čemu vredi razmisliti. 

Ž.J.

Izvor: Dornob

Povezane teme