Upečatljiv nameštaj za stilski izgled vašeg dvorišta

Sezona boravka na otvorenom je počela.

Ideje se ređaju u pogledu uređenja ovih prostora, bilo da je u pitanju mala terasa, drveni trem ili popločano dvorište. Tu je živopisno zelenilo i cveće koje ove prostore čini vedrijim, ali je pored toga potrebno i osmisliti kako će izgledati prostor za sedenje. Dizajn dvorišnog prostora nije toliko izazovna aktivnost jer sa nekoliko ključnih detalja možete da postignete zaista mnogo. Jedan od njih je onaj u vidu upečatljive stolice ili fotelje, koja predstavlja dobar početak za stvaranje impresivnog dvorišta, bašte ili terase.

JEDINSTVENE STOLICE SA UZORKOM

Uključivanje stolica sa zanimljivim uzorkom i teksturom u priči o vašem tremu ili dvorištu predstavlja zabavan način da skrenete pažnju na svoj otvoren prostor. Bilo da odaberete samo dve ili više ovakvih stolica zahvaljujući njima stvorićete dobre vibracije u krugu vašeg dvorišta.

LUSKUZNA SALONSKA SEDIŠTA

Ako želite da sebe, svoju porodicu i goste apsolutno razmazite tokom boravka na vašem tremu ili terasi, najlakši način da to uradite je da posegnete za neki luksuznim salonskim foteljama ili ležaljkama. Zamislite samo taj nivo hedonizma dok na njima udobno sedite ili ležite i posmatrate zalazak Sunca na horizontu.

GARNITURE ZA SEDENJE IZ VIŠE DELOVA

Iako je posedovanje stilske stolice ili dve fantastičan način da obogatite vaš trem, kada poželite da ugostite više ljudi ono što će vam svakako značiti je dosta mesta za sedenje. Tu na scenu stupaju garniture za sedenje koje nastaju iz više delova i koje se lako po želji mogu premestiti na lokaciju koja vam trenutno odgovara.

FANTASTIČNE STOLICE NA LJULJANJE

Ako ste voleli stolicu na ljuljanje kakvu je verovatno imala vaša baka kada ste bili mali, svideća vam se njena stilizovana verzija koja je pronašla način da postane deo savremenog doba. Ovakva jedna stolica kao stvorena je za kreiranje jedinstvenog prostora na vašem tremu ili terasi. Njene moderne verzije prihvataju zakrivljene linije dok mešaju organske i neorganske materijale kako bi stvorili krajnje neočekivan rezultat.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme