Ugaoni stolovi koji štede prostor

Više slika

Više slika

Da li imate kutak koji treba popuniti ili potrebu za malim radnim prostorom kod kuće?

Sa ugaonim radnim stolovima moći ćete da doterate dosadne i prazne uglove, iskoristiti višak prostora i stvorite funkcionalnije kućno radno okruženje.

Bez obzira da li vam je potreban radni prostor za poslovne aktivnosti ili vaše mesto za opuštanje napravili smo spisak od 12 ugaonih stolova koji štede prostor i koji će se vrlo lako uklopiti u svestrane domove, od kuća do garsonjera!

Zavirite!

1.UGAONI STO OD SVETLOG DRVETA

Tradicionalni sto od svetlog drveta je izbor koji možete uklopiti u razne stilove i enterijere. Ovaj sto ima dosta funkcija i prostora. Možete držati sav potreban materijal na odstojanju dok još ima puno prostora za rad. Ovaj sto izgleda moderno u kombinaciji sa crnom stolicom i crnim detaljima na polici koji stvaraju smele kontraste.

2.DRVENI UGAONI STO

Ovaj ugaoni sto, takođe je izrađen od drveta. Dopada nam se način na koji ovaj komad nameštaja kombinuje moderne fioke za skladištenje i rustičnu strukturu. Lako se uklapa u uglovima i u različitim stilovima enterijera. Obratite pažnju na stranu stola sa skrivenom policom koja dodaje jedinstveni šarm i još više načina da držite prostor organizovanijim.

3.STAKLENI UGAONI STO

Ovaj savremeni komad nameštaja je neobičan i savršen za male radne prostore. On je odlično rešenje kada vam je potreban samo prostor za vaš štampač i laptop.

4.TINEJDŽERSKI UGAONI STO

Zanimljivog dizajna, mali ugaoni sto je idealno rešenje za sobe tinejdžera. Sto je dovoljno mali da stane unutar ugla bilo koje veličine prostorije, ali takođe nudi prostor za rad. Naravno, odgovara laptopu - što je najvažnije. Njegov jednostavan, savremen dizajn će takođe biti hit među ljubiteljima trendi mladalačkog stila.

5.CRNI UGAONI RADNI STO

Dvobojni ugaoni sto ima dovoljno prostora za skladištenje i veliku radnu sposobnost. U tamnim tonovima, kombinacijom crne I braon ovaj sto nosi u sebi “mušku energiju”. Dobar je izbor za one ljude koji traže hrabar i funkcionalan dizajn. Takođe je dovoljno veliki da može postati centralna tačka vaše prostorije, pogotovo ako imate dodatnu sobu koju možete transformisatiu kućnu kancelariju.

6.MALI BELI UGAONI STO

Ponekad sve što je potrebno je mesto da "stavite" nešto, a ovaj stočić u beloj boji je komad koji može da se brine o tom jednostavnom zadovoljstvu. Ovaj suptilni dizajn je najbolji izbor za male prostore.

7.UGAONI RADNI STO U KREM TONOVIMA

Jedan od naših favorite je ugaoni sto u krem tonovima. On ima svoj prostor za skladištenje, ali je vrlo delikatan, u kremastim tonovima i sa kreativnim vajbom. Ovo sto je za lagane prostore koji su inspiritavni. Pored prozora sa velikim osvetljenjem, zabavnim akcentima, kao što su u pletene korpice stolica od pruća ovaj sto je zanimljiv i zabavan dodatak vašem domu.

8.MASIVNI RADNI STO

Neobičan sto ima karakter i funkcionalnost starog- štamparskog kabineta i ima i praktičan dizajn koji će se prilagoditi različitim postavkama (i ugaonim prostorima), što ga čini izuzetno funkcionalnim. Ima malo muške energije, ali je kul i trendi sa dozom hipster vajba koja je potpuno u stilu.

9.NEOBIČAN UGAONI RADNI STO

Mali i čudan, kao jedan od svojih prethodnika, ovaj komad je savršen za spavaće sobe ili sobe tinejdžera. Sadrži moderne fioke i police. Jednostavan dizajn u modernom stilu će se uklopiti u većini žanrova stila, posebno onih sa mladalačkim vibracijama.

10.JEDNOSTAVAN CRVENI UGAONI STO

Malim crvenim stočićem ispunjavate stil i funkciju u vašem domu. On zauzima malo prostora, ali je dovoljno efektan da unese vedrinu u svakom ambijentu. Možete ga koristiti za rad,  a kada ne radite , koristite ga kao zabavni dodatak u vašem domu.

Nadamo se, da će vam naši predlozi pomoći da popunite prazne uglove u sobi na pravi način. Ne zaboravite da kada postavljate ugaoni radni birate dobro osvetljene uglove, pogotovo ako provodite prilično veliki deo svog dana za stolom. Prirodno svetlo i ventilacija ne samo  da će smanjiti stres, već na lep način naglasiti vašu kućnu kancelariju.

M.L.

Povezane teme

08.02.2024 Nameštaj

Kolekcija nameštaja koja redefiniše suštinu pokreta

Kroz stolice, trpezarijske stolove i podne lampe, dizajnerka oživljava svoju sopstvenu interpretaciju pokreta sa savremenom vizijom.

05.02.2024 Nameštaj

Nameštaj od aluminijuma kao simbol modernog i originalnog dizajna

Aluminijum, koji je poznat po svojoj niskoj gustini i otpornosti na koroziju, omogućava stvaranje bezvremenskih komada nameštaja koji istovremeno zadovoljavaju estetske i funkciona...

02.02.2024 Nameštaj

Zlatni stolovi za kafu modernog i sofisticiranog dizajna

Zlatni stočići za kafu predstavljaju izuzetno elegantan i luksuzan dodatak svakom enterijeru, pružajući prostoru mogućnost da zrači sofisticiranošću i stilom.

30.01.2024 Nameštaj

5 jednostavnih načina da produžite životni vek vašeg nameštaja

Briga o nameštaju ključna stvar koja nam omogućava da zaobiđemo potencijalno skupe popravke i zamene.

27.01.2024 Nameštaj

Kućne biblioteke: moderni komadi nameštaja koji ulepšavaju svaki prostor

Ima nečeg magično privlačnog u činjenici da ništa ne može više da podstakne ljudsku maštu i inteligenciju od dobre knjige u rukama. Zbog toga su kućne biblioteke savršene za svaki...

24.01.2024 Nameštaj

Sjaj i elegancija: stakleni trpezarijski stolovi za moderan dizajn vašeg domа

Trpezarijske stolove od stakla karakteriše raznovrstan dizajn koji odražava svetlost u domovima i omogućava da kreativno ukrasite trpezariju, mešajući transparentnost sa veličanst...

21.01.2024 Nameštaj

Funkcionalan, praktičan i zabavan: ormarić na točkovima koji možete "šetati" po stanu

Inspirisan izgledom kontejnera za skladištenje i sanduka za otpremu, ovaj ormar je opremljen točkovima kako bi se prilagodio različitim životnim prostorima.

18.01.2024 Nameštaj

Terazzo dizajn recikliranih stolica koje izgledaju kao futuristički panjevi

Jednostavan, ali duboko značajan dizajn, unosi šarenu paletu u raznovrsnim bojama, stvarajući stolice koje su poput umetničkog dela sa kaleidoskopskim završetkom.

15.01.2024 Nameštaj

Ugaone police: savršen sklad funkcionalnosti i estetike u vašem prostoru

Ovaj, ponekad nedovoljno cenjen komad nameštaja je izvanredno rešenje za optimizaciju prostora, dodavanje vizuelne dubine i kreiranje jedinstvenog ambijenta u vašem domu.

12.01.2024 Nameštaj

Moon stolica: rasterećuje kičmu, promoviše dobro držanje i prkosi gravitaciji

Stolica pod nazivom Moon je najnoviji dizajn Serene Papit koji mudro preraspoređuje tačke pritiska na kolena, rasterećujući kičmu i promovišući prirodno, pravilno držanje.

09.01.2024 Nameštaj

Konzolni sto u koji se može smestiti i vaša mačka

Izrađen sa preciznošću i razumevanjem mačjeg ponašanja ali i ljudskog načina života, Choo Choo konzolni sto ne samo da podiže životno iskustvo za mačke, već i poboljšava estetsku p...