Udobna sofa za moderan enterijer

Urban je ime nove sofe italijanskog proizvođača DiTre, i dodata je njihovoj bogatoj kolekciji sa potpisom brilijantnog dizajnerskog dua Stefano Spesota i Lorela Angelota.

U svojim čistim, elegantnim linijama, Urban sofa sadrži izrazito mekanu i udobnu površinu za sedenje, i zajedno sa svojim relaksirajućim punim jastucima pruža osećaj komfora. Njena raznovrsnost i modularnost dozvoljavaju korisnicima da biraju i određuju sastav, materijale i oblike, koji su najpogodniji zahtevima i potrebama enterijera u kojima žive.

Sofa je dostupna u tri različite tapacirane verzije: Urban, osnovni model za sve ljude koji favorizuju klasu i esencijalni dizajn; Urban moda, u kojoj krojačka ekspertiza kompanije DiTre Italia naglašava njen stil obrnutim šavovima, ističući ivice jastuka leđnih naslona i sedišta; Urban Elegance, shabby šik verzija, koja je istaknuta mekim fluidnim vlaknima svog tapacirunga.

Urban je raznovrsna sofa koja reflektuje ukus i karakter svojih korisnika koji biraju između njena tri modela. Njihovo tapaciranje se može izabrati iz DiTre Italia široke palete materijala i kožne kolekcije, koje u sebi sadrže više od 180 varijanti.

Urban sofa kombinuje funkcionalnost i udobnost, i uvek je dopunjena sa policama za knjige i elementima dostupnim u različitim veličinama, i pogodnim inovativnim stolovima koji sami stoje, pružajući podršku svim uređajima, čineći je mestom koje podjednako može biti korišćeno kao radni prostor i omiljeni nameštaj za relaksaciju.

Ovi dodatni elementi su inspirisani konceptom porodičnog ambijenta, u kome svaki komad nameštaja funkcioniše u interakciji sa sofom, učestvujući u harmoničnoj kombinaciji boja i materijala.

N.Đ.

Povezane teme