Surf-Ace - trpezarijski stolovi neodoljivog izgleda

Više slika

Više slika

Predivni Surf-Ace sto koji vam predstavljamo dokazuje da je surfovanje sve popularnije danas i da ulazi u naše živote na više nego jedan način.  

Dizajneri studija Duffy London su preuzeli mnogo bukvalniji pristup ovoj temi i došli na ideju stvaranja izuzetne kolekcije stolova kreiranih istim tehnikama koje su upotrebljavali stari proizvođači dasaka za surfovanje kako bi svetu isporučili svoje prelepe komade.

Sumnjamo da je bilo ko od nas očekivao da vidi trpezarisjki sto u obliku daske za surfovanje, ali takav je život kada neko poseduje interesantan san i počne da radi na njemu, jer tada možete očekivati da budete iznenađeni i uvek se završi na taj način.

Svaki Surf-Ace sto prikazuje klasičan balsa drveni dizajn, koji podseća na prve daske za surfovanje koje su koristili stari Havajčani. Očigledno je da pažnja koja je posvećena detaljima i fine zanatske veštine uključene u ovaj projekat predstavljaju izvanredne karakteristike, zajedno sa glatkim ivicama i uvojima koji preplavljuju ljudsku percepciju.

Stolovi su kreirani iz jednog komada drveta, što je veoma impresivno i više nego zadivljujuće. Dostupni u nekoliko veličina, finiša i napravljeni od više različitih tipova drveta, uglađeni stolovi brenda Duffy London su dovoljno dobri kako bismo im se divili, ali dolaze sa abnormalnom početnom cenom od 23.600 $. U slučaju da se plašite vode ili surfovanje nije vaša igra, onda je ovo druga najbolja stvar koju možete poželeti.

N.Đ.

Povezane teme

17.02.2024 Nameštaj

Nameštaj koji savršeno odgovara hibridnom načinu rada

Jedan od novih komada nameštaja koji je dodat u kolekciju kancelarijskog nameštaja Herman Miller OE1 je radni sto koji možete da koristite bilo da sedite ili stojite.

14.02.2024 Nameštaj

10 saveta za postavljanje nameštaja u dnevnom boravku

U srcu svakog doma, dnevni boravak je prostor gde se udobnost sastaje sa stilom, gde se porodica okuplja i gde se stvaraju nezaboravni trenuci.

11.02.2024 Nameštaj

Za sve koji cene dobro organizovan radni prostor: modularni prenosivi sto Looha

Modularni prenosivi sto Looha je transformativni komad koji neprimetno integriše praktičnost i estetiku u moderan radni prostor.

08.02.2024 Nameštaj

Kolekcija nameštaja koja redefiniše suštinu pokreta

Kroz stolice, trpezarijske stolove i podne lampe, dizajnerka oživljava svoju sopstvenu interpretaciju pokreta sa savremenom vizijom.

05.02.2024 Nameštaj

Nameštaj od aluminijuma kao simbol modernog i originalnog dizajna

Aluminijum, koji je poznat po svojoj niskoj gustini i otpornosti na koroziju, omogućava stvaranje bezvremenskih komada nameštaja koji istovremeno zadovoljavaju estetske i funkciona...

02.02.2024 Nameštaj

Zlatni stolovi za kafu modernog i sofisticiranog dizajna

Zlatni stočići za kafu predstavljaju izuzetno elegantan i luksuzan dodatak svakom enterijeru, pružajući prostoru mogućnost da zrači sofisticiranošću i stilom.

30.01.2024 Nameštaj

5 jednostavnih načina da produžite životni vek vašeg nameštaja

Briga o nameštaju ključna stvar koja nam omogućava da zaobiđemo potencijalno skupe popravke i zamene.

27.01.2024 Nameštaj

Kućne biblioteke: moderni komadi nameštaja koji ulepšavaju svaki prostor

Ima nečeg magično privlačnog u činjenici da ništa ne može više da podstakne ljudsku maštu i inteligenciju od dobre knjige u rukama. Zbog toga su kućne biblioteke savršene za svaki...

24.01.2024 Nameštaj

Sjaj i elegancija: stakleni trpezarijski stolovi za moderan dizajn vašeg domа

Trpezarijske stolove od stakla karakteriše raznovrstan dizajn koji odražava svetlost u domovima i omogućava da kreativno ukrasite trpezariju, mešajući transparentnost sa veličanst...

21.01.2024 Nameštaj

Funkcionalan, praktičan i zabavan: ormarić na točkovima koji možete "šetati" po stanu

Inspirisan izgledom kontejnera za skladištenje i sanduka za otpremu, ovaj ormar je opremljen točkovima kako bi se prilagodio različitim životnim prostorima.

18.01.2024 Nameštaj

Terazzo dizajn recikliranih stolica koje izgledaju kao futuristički panjevi

Jednostavan, ali duboko značajan dizajn, unosi šarenu paletu u raznovrsnim bojama, stvarajući stolice koje su poput umetničkog dela sa kaleidoskopskim završetkom.