STOLICA ZA LJULJANJE

Jesenja sezona donosi sa sobom neverovatan niz divnih tonova, a takođe je pravo vreme da se pripremite za hladne zimske dane...

Vizuelnu toplotu umotanu u održivom stilu donosi Haluz kolekcija iz Studio Vacek, koja je napravljena od pepeljastog drveta i čvrstih grana vrbe. Predivna serija se sastoji od elegantne stolice za ljuljanje i jednostavne klupe koja se može prilagoditi i izraditi po vašem izboru.

Haluz stolica za ljuljanje ima sofisticiran stil, što je čini idealnim za savremene kuće u kojima vlasnici nameravaju da dodaju dodir teksturalnih razlika u prostoru u kome dominira kamen, drvo i staklo.

Inspirisana klasičnim skandinavskim principima dizajna, ima čistu i vizuelno jednostavnu siluetu koja je zaista šarmantna. Dodavanje vrbe čini svaku stolicu posebnom, pružajući organsku lepotu svakom prostoru. Sa održivim i ekološkim dekorom Haluz takođe čini trendi izbor.

Modernu stolicu za ljuljanje dopunjuje Haluz klupa koja je izrađena u istom stilu. Ona takođe pruža svestrane, dodatne opcije za sedenje. Laka za nošenje, Haluz klupa i stolica su savršen način da donesete u kući malo ekološke lepote!

Povezane teme