Stolica sa hiljadu lica

Svi obožavamo raznovrstan nameštaj koji bismo menjali gotovo svakog dana, da smo u prilici...

Raznolikost nameštaja može biti prava zavrzlama, koja stiže u raznim oblicima, konfiguracijama i funkcijama datim na isprobavanje, ali u slučaju da želite nešto nekomplikovano, možete jednostavno promeniti presvlake. Normalne zamene tapaciranih delova nameštaja se rade nakon nekoliko godina korišćenja, dok je jastuke potrebno menjati i krpiti na šest meseci, u zavisnosti od njihovog kvaliteta.

Frame stolica je genijalno rešenje. Kreirana je sa navlakom koja može biti zamenjena u samo nekoliko laganih poteza. Ona je komforna drvena stolica koja sa sobom donosi i pakovanje presvlaka za naslon. Sve što postupak zamene zahteva, jeste podizanje starog naslona i postavljanje novog na njegovo mesto.

Raznobojne tapacirane navlake se pričvršćuju na stolicu putem magneta, što njenim korisnicima pruža mesto za sedenje sa obiljem raznovrsnosti i izbora. Ovim putem je moguće menjati presvlake u slučaju da one dosade, ili se celokupan enterijer, u kome se ovaj komad nameštaja nalazi, na neki način izmenio - i naravno, ako se neka od njih pocepa ili istroši tokom vremena.

Ovakva vrsta nameštaja koja dozvoljava laku zamenu svojih tapaciranih delova bi vrlo lako mogla da postane veoma popularna, jer jednoj naizgled običnoj stolici pruža neverovatnu raznovrsnost, dok njenim korisnicima štedi novac i život čini mnogo lakšim.

N.Đ.

Povezane teme