Stolica sa dve funkcije

Nameštaj koji ima dve funkcije postaje sve popularniji izbor među modernim domaćinstvima, posebno u prostorima gde je potrebno maksimalno iskoristiti svaki kvadratni metar.

Ovaj multifunkcionalni nameštaj nije samo praktičan, već i elegantan način da se uštedi prostor i poboljša funkcionalnost doma. On može biti ključan za male stanove, gde je svaki komad nameštaja potrebno pažljivo odabrati kako bi se obezbedila maksimalna efikasnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by USIT Design (@usitdesign)

Dizajneri enterijera sve češće osmišljavaju komade koji kombinuju više funkcija u jednom, kao što su sofe na razvlačenje koje se lako pretvaraju u krevete, stolovi koji se mogu koristiti i kao radni sto i kao trpezarijski, ili ormari koji imaju ugrađene radne površine. Ovakav nameštaj omogućava korisnicima da brzo i lako prilagode svoj prostor različitim potrebama tokom dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by USIT Design (@usitdesign)

Ali, šta ako vam kažemo da postoji elegantan komad nameštaja sa dve funkcije - u isto vreme je izuzetno udobna stolica i neverovatno bezbedne merdevine! Upoznajte Usit, dizajn koji potpisuje holandski dizajner Marten Olden, neverovatno minimalističkog izgleda koji se može lako integrisati u različite savremene enterijere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by USIT Design (@usitdesign)

Dizajner je objasnio šta je pokrenulo ideju za dizajn stolice sa integrisanim merdevinama: "Usit je nastao u želji da se stvore merdevine koje se uklapaju u savremeni enterijer. Današnje merdevine često izgledaju previše utilitarno, i brzo se sklanjaju nakon korišćenja. Iako je sklopiva, Usit ne mora da se spakuju u ostavu. Verzija Usit sa dva stepenika može da se koristi kao stolica, a verzija sa tri stepenika kao barska stolica".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by USIT Design (@usitdesign)

Stolica - merdevine je dostupna u dve verzije i tri kombinacije boja, i visoko se kotira u pogledu prilagodljivosti i dovitljivosti dizajna.

Povezane teme

05.07.2024 Nameštaj

Prelepe barske stolice

Prelepe barske stolice mogu transformisati izgled svake kuhinje ili bara. Njihov elegantan dizajn i pažljivo odabrani materijali pružaju udobnost i stil.

02.07.2024 Nameštaj

Kako negovati kožni nameštaj?

Kupili ste predivnu kožnu garnituru i sada se pitate kako je treba održavati da bi zadržala svoj sjaj i u godinama koje dolaze? Ne brinite, imamo par saveta za vas!

29.06.2024 Nameštaj

Mreža za ležanje kao deo enterijera

Postavljanjem mreže za ležanje unutar doma stvara se udoban kutak koji poziva na odmor i relaksaciju, a istovremeno i unosi element zabave i avanture u svakodnevni život.

26.06.2024 Nameštaj

Savršene fotelje koje će naglasiti stil u vašem dnevnom boravku

Fotelje mogu biti fokusni element prostora, ili se koristiti kao funkcionalni dodatak za opuštanje i čitanje. One takođe pružaju fleksibilnost u rasporedu nameštaja, omogućavajući...

23.06.2024 Nameštaj

Elegantne tapacirane stolice

Švedsko - francuski dizajnerski dvojac Farg & Blanche predstavlja dva elegantna dizajna, tapacirane stolice za švedski brend nameštaja Garsnas.

20.06.2024 Nameštaj

Savremeni nameštaj od plastike

Od mnogih materijala koji se u današnje vreme koriste za izradu nameštaja, jedan od možda najneobičnijih je plastika, odnosno pleksiglas.

17.06.2024 Nameštaj

Kreveti na sprat

Nameštaj u dečijim sobama mora biti praktičan i siguran, ali treba ostaviti i dovoljno praznog prostora za dečije aktivnosti i igru. Ako imate dvoje ili više mališana, racionalno r...

11.06.2024 Nameštaj

Police – dragoceni komadi nameštaja u uskim i malim prostorijama

Među svim elementima nameštaja, police se izdvajaju kao dragoceni komadi koji mogu transformisati prostor na nekoliko načina. Njihova multifunkcionalnost omogućava maksimalno iskor...

08.06.2024 Nameštaj

Najbolja rešenja za nameštaj koji štedi prostor

Prihvatanjem principa efikasnosti, fleksibilnosti i kreativnosti, danas možemo transformisati čak i najmanje prostore u elegantne i funkcionalne oaze koje poboljšavaju naš kvalitet...

05.06.2024 Nameštaj

Zašto komplikovano, kad može minimalistički jednostavno

Minimalistički stil ne samo da unosi osvetljenost i svežinu u vaš dom, već takođe doprinosi opuštajućoj i pozitivnoj atmosferi koja vam omogućava da se opustite i “napunite baterij...

02.06.2024 Nameštaj

Uključite okrugle stolove u svoj kućni dekor

Ukoliko mislite da su okrugli stolovi u enterijeru potpuno izašli iz mode i da takvi predmeti nisu u trendu, znajte da definitivno niste u pravu. Predstavljamo nekoliko pravih nači...