Stolica na kojoj možete da sedite na čak 10 različitih načina

Predstavljamo vam stolicu koja nosi naziv "Beyou" i koja vam daje neverovatnu mogućnost – da na njoj sedite na čak 10 različitih načina.

Tim Bravo je iskoristio svoje iskustvo rada od kuće i usmerio ga ka kreiranju vrlo interesantnog komada nameštaja. U pitanju je stolica – transformator koja se za nekoliko sekudni prebacuje iz jednog oblika u drugi dajući vam mogućnost da odaberete položaj za sedenje ili ležanje na njoj koji vam najviše odgovara. Misija ove stolice je da revolucioniše način na koji sedimo – svi mi koji radimo za računarom.

Beyou je dizajnirao tim iza kog je višedecenijsko iskustvo u – sedenju. Sedenje u kancelariji, sedenje za računarom kod kuće, sedenje za vreme obroka, sedenje dok se opuštamo – sve kad se zbroji, to je izuzetno mnogo sedenja, koje ne koristi ljudskom telu ni malo. Prebacujući proizvod iz koncepta u stvarnost, stvorena je stolica koja menja vaš doživljaj u toku sedenja. U poređenju sa tradicionalnom stolicom, Beyou vam nudi beskrajne mogućnosti promene položaja i samim tim manjeg opterećenja kičme i drugih delova tela, koji inače pate dok se sedi više sati za računarom.

Umesto da vam "kaže" kako da sednete ova stolica vam nudi mogućnost da odaberete položaj koji vam u datom momentu najviše odgovara. Beyou stolica je napravljena od kvalitetnih materijala i nudi vam da u njoj sedite izuzetno velik broj sati bez osećaja nelagode u zglobovima i mišićima. Stolica ima podesiv naslon za leđa, koji je ujedno i povišeno sedište, sto i radna površina. Takođe ima i naslone za ruke koji se mogu udvostručiti tako da formiraju krila, za vaše maksimalno opuštanje. Jaka tkanina kojom je presvučena stolica čini je otpornom na habanje.

Ž.J.

Izvor: Designboom

Povezane teme