Stolica kreirana od dasaka za skejt

Predstavljamo vam veoma dopadljivu stolicu kreiranu od dasaka za skejt, postavljenu veoma lepim tapaciranim delovima i praćenu predivnim otomanom...

Board Chair predstavlja unikatan moderan komad kreiran daskama za skejt i raznobojnim delovima postave, stolicu koja je veoma privlačnog izgleda i vanvremenskog stila.

Reciklirane stvari mogu stvoriti unikatne rezultate, posebno onda kada su stvari totalno drugačije. Možete li zamisliti da je neko uspeo da pretvori ove stare daske u veoma lep komad nameštaja? Sama ideja je dovoljno savršena sama po sebi, a ova stolica je jednom rečju prelepa. Kreirana za relaksaciju i uživanje u dnevnim satima, Board Chair koristi daske za skejt od bambusovog drveta kako bi kreirala krajnje ergonomski nameštaj inspirisan skandinavskom tradicijom.

Sa danskim ramom od brezovog drveta i opcionim novozelandskim vunenim postavama, Boar Chair predstavlja raznobojan pristup tradicionalnim skandinavskim stolicama. Ova stolica/fotelja ručno je kreirana u Danskoj i saradnji sa kompanijom koja se bavi proizvodnjom plakara, komada nameštaja koji stvaraju jak dojam i skreću pažnju ljubavlju ka prirodi i prirodnim materijalima.

Dizajnirana od strane Kasper Buge Molera, Board Chair predstavlja vanvremenski, klasičan i veoma udoban komad nameštaj. Zakrivljena priroda materijala od kog je stolica kreirana, omogućila je stvaranje veoma udobnog i privlačnog rama, tako da stolica izgleda odlično i pruža neverovatnu udobnost. Baza je ostavljena u prirodnim drvenim finišima, ali su tapacirani delovi kreirani u raznim bojama i komadi su dostupni u crnoj, beloj, ljubičastoj i narandžastoj nijansi, dok je takođe moguće dodati i koordinisani tabure. Board Chair predstavlja savršen dodatak modernom komforu i bilo kom stilu prostorije u kojoj se nalazi.

N.Đ.

Povezane teme