Stolica koja odvaja deo sebe i nudi vam vrlo funkcionalan sto

Multifunkcionalan nameštaj je sve traženiji u poslednje vreme.

Dizajnirani komadi koji pored funkcija na koje smo navikli mogu da nam ponude i neko lepo osveženje su i više nego dobrodošli. Danas vam predstavljamo jedan komad nameštaja čija multifunkcionalnost će vas sigurno zadiviti. Ime mu je DUAL (svakako) a reč je najjednostavnije rečeno o kompaktnom spoju stola i stolice. Tim koji stoji iza ove kreacije veruje da funkcionalnost i estetika treba da idu ruku pod ruku da bi nameštaj i užitak u njemu bili kompletni.

Minimalističku stolicu DUAL kreirali su Anshul Kumar i Gargi Wadnap. Zahvaljujući specijalnom elementu – slagalice, ova multifunkcionalna stolica, odvaja deo sebe i postaje vrlo praktičan sto, pri čemu efikasno štedi prostor kada se ne koristi. Rustična privlačnost ove stolice koja se odlikuje završnom obradom bora, nudi ujedno nešto staro i dobro poznato, sa novim pristupom. Nastavak od nerđajućeg čelika koji se odvaja i čini sto je dodatak koji nudi čiste nove dimenzije i moderan izgled.

Celokupna funkcija stolice (i stola) lako je razumljiva. Lučni naslon je podesiv po visini a kreiran je tako da svojim oblikom da optimalnu potporu vašem držanju u toku sedenja. Sedište stolice ima ureze koji omogućavaju nogarama stola da se pripiju uz nju kada se sto ne koristi. Prazan prostor između visine stola i sedišta stolice može se koristiti kao prostor za odlaganje lap topa. Da bi se sto odvojio od stolice, dovoljan je jedan potez podizanja stola u vis i postavke u najvećem uzeru na sedištu stolice.

DUAL nudi dinamičku prilagodljivost korisniku čije radno okruženje se često menja – iz dnevne u spavaću sobu na primer, pri čemu kada se ne koristi stolica ne narušava koncept prostora u kom se nalazi. Stolica je idealne veličine za sve korisnike koji žive u malim stambenim jedinicama, pri čemu je od koristi kada je potrebno dodatno mesto za sedenje. Zahvaljujući ovoj stolici nivo produktivnosti tokom vašeg radnog vremena je uvek na najvišoj tački.

Višenamenski komad nameštaja koji se lako stapa sa savremenim stilovima uređenja, pri odgovara različitim potrebama ljudi.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Povezane teme