Stočići koji poručuju: “ovde nema šta da se vidi!”

Blu Dot je kreirao stolove za skladištenje, tačnije kolekciju pod nazivom Hoard koja slavi lepotu prirodnog zrna drveta i jednostavnost dizajna...

Ovi zanimljivi stočići dolaze u tri veličine i mogu se koristiti samostalno ili grupisani zajedno u niskoj, srednjoj ili visokoj varijanti. Kao što i sami možete primetiti, sto ima poklopac sa zakošenim ivicama koje omogućavaju potpuno podizanje i otkrivanje šuplje unutrašnjosti koja se može iskoristiti za odlaganje stvarčica koje svakodnevno koristite.

Inspiracija dizajna je potekla iz istraživanja nepravilnih teseliranih oblika, dok je konačna forma mekana i matematički proračunata kako bi se stvorila lepa ravnoteža između prirode i ljudskog dodira. Stolovi su napravljeni od punog bagremovog drveta i dolaze u prirodnom drvetu ili crnoj završnoj obradi. Puno bagremovo drvo prekriveno je debelim filcanim vrhom koji se može izraditi po želji i dolazi u čak devet boja kako bi se savršeno uklopilo u svaki enterijer.

Izrezane ručke pozivaju na lako premeštanje ali istovremeno omogućavaju da se mali stočić koristi i kao dodatno mesto za sedenje, bočni stočić za odlaganje pića ili novina, kao i ljupki drveni otoman.

izvor: bludot

Povezane teme