Stočić za kafu u sebi krije dovoljno prostora za čuvanje knjiga i časopisa

Vreme je da stočić za kafu dobije pažnju kakvu zaslužuje!

Bočni, pomoćni ili jednostavno - stočići za kafu su komad nameštaja na koji većina ljudi baš i ne obraća pažnju. Šteta, jer ovi stočići zaista mogu poslužiti kao polazna tačka za stvaranje udobnog i prijatnog dnevnog boravka koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Kada postavite mali stočić za kafu, tada možete krenuti da gradite ostatak prostora oko njega i dodate udobnu sofu ili kauč, stolice, fotelje, lampe i ostale dekorativne elemente.

Zbog svega toga jako je važno odabrati pravi bočni stočić - dovoljno praktičan da nam posluži za odlaganje svakodnevnih potrepština, ali i dovoljno lep da se uklopi u ostatak našeg dizajna. I upravo tu na scenu dolaze originalni komadi nameštaja koji svojim oblikom ili bojom preuzimaju ulogu zvezde u svakom, pa i najminijaturnijem dnevnom boravku.

Neobični kockasti stočić za kafu omogućava da u njemu držite novine i knjigephoto: yankodesign

Predstavljamo vam Bookpet, maleni sto za kafu izuzetnog dizajna koji se definitivno razlikuje od svega što ste do sad imali prilike da vidite u salonima nameštaja. Deniz Aktai potpisuje i ovaj model stočića koji, bar na prvi pogled, funkcioniše kao privlačna i vizuelno intrigantna površina za odlaganje šoljice kafe ili toplog čaja. Ali, ovaj stočić je mnogo više od toga!

Bookpet služi i kao odličan prostor za odlaganje knjiga i časopisa, i ima skulpturalni oblik koji se razvija od dvostruko savijenog kvadra. Slobodno tečna i fleksibilna struktura komada kao da se uvija i okreće kroz vazduh, dok njegova suština ostaje kockastog oblika što mu omogućava da stoji čvrsto i stabilno - gde god da ga postavite.

Ostatak ovog ljupkog komada nameštaja integrisan je sa malim prorezima i uglovima koji savršeno mogu držati vaše omiljene knjige i časopise na jednom mestu. Bookpet je kompaktne veličine i pogodan za gotovo sve prostorije, što mu omogućava da bude idealan za male domove i moderne stanove sa ograničenim prostorom.

Uprkos maloj strukturi, Bookpet uspeva da upakuje ogromnu funkcionalnost u svoje malo telo, jer služi ne samo kao sto za kafu već i kao stalak za knjige, odnosno časopise.

Stočić za kafu dolazi u tamno crvenoj boji i ima prostor za odlaganje knjiga i časopisaphoto: yankodesign

Povezane teme

08.04.2024 Nameštaj

Uvedite prolećnu svežinu u dom: nameštaj u žutoj boji kao savršen dodatak

Žuta je boja koja odražava sunčanu stranu života, radost i optimizam - savršena za doček proleća. Korišćenje nameštaja u žutoj boji može transformisati prostor i stvoriti atmosferu...

05.04.2024 Nameštaj

Inovativni nameštaj od recikliranih teniskih loptica

Ovi komadi nameštaja, za koje je zadužena dizajnerka Matilda Vitok, ne samo što oživljavaju prostor svojim jedinstvenim dizajnom, već i naglašavaju važnost održivosti u industriji...

02.04.2024 Nameštaj

Inovativna kolekcija 3D štampanih stolova za kafu

Minimalistički, ali elegantni dizajni čine stolove za kafu savršenim umetničkim središtem za svaki prostor, nudeći dizajn koji izaziva razmišljanje i otvara um mogućnostima održivo...

30.03.2024 Nameštaj

Elegantne i praktične zidne fioke štede i ulepšavaju vaš prostor

Umesto klasičnih kutija koje zauzimaju podni prostor, ove fioke koriste slobodan prostor na zidovima, ostavljajući vaš pod čistim i slobodnim.

27.03.2024 Nameštaj

Umetnost modularnog i funkcionalnog dizajna nameštaja

Paulinova estetika je veoma prepoznatljiva, jedinstvena mešavina japanske i skandinavske jednostavnosti sa američkom funkcionalnošću iz sredine veka.

24.03.2024 Nameštaj

Bud: šarena i razigrana alternativa dosadnim kancelarijskim stolicama

U nastojanju da unesu osveženje u dizajn standardnih kancelarijskih stolica, skandinavski brend Fora Ferm predstavlja Bud stolicu.

21.03.2024 Nameštaj

Bamba sofa: savršen sklad stila, udobnosti i funkcionalnosti

Sa kontinuiranim tubularnim jastucima koji se nežno protežu, ova originalna sofa predstavlja savršen spoj stila, udobnosti i funkcionalnosti.

18.03.2024 Nameštaj

Revolucionarna kolekcija tapaciranog nameštaja koja nudi vrhunsku udobnost

Potencijal i obim za Dotti kolekciju su neograničeni, a raznovrsne konfiguracije se mogu kreirati u skladu sa različitim kancelarijama i njihovim različitim zahtevima.

15.03.2024 Nameštaj

Prvi komad nameštaja napravljen od čelika bez fosila

Ovaj komad nameštaja ne samo da predstavlja estetski i funkcionalni vrhunac, već takođe snažno naglašava predanost održivom načinu života.

12.03.2024 Nameštaj

Otkrijte zašto je nameštaj od kože simbol luksuza i stila koji traje vekovima

Sa svojom trajnošću, udobnošću i estetskom privlačnošću, nameštaj od kože ostaje popularan izbor za one koji cene kvalitet i eleganciju u svom domu ili poslovnom prostoru.

09.03.2024 Nameštaj

Stolice bez šrafova koje se mogu slagati kako bi se uštedio prostor

Zahvaljujući svojoj bazi sa četiri noge nalik kompasu, Stack stolicu možete slagati jednu na drugu skoro do beskonačnosti.