Stočić po vašoj, ali i meri vašeg kućnog ljubimca!

Ovaj nesvakidašnji stočić za kafu sa hrastovom pločom u sebi sadrži udoban krevet za još udobniji smeštaj vaše mačke!

Da, dobro ste čuli, u pitanju je još jedno remek delo proizvođača CatLife koji se ovoga puta skoncentrisao na udobnost – kako vas, tako i vaše mačke – i to u dnevnom boravku. Mačke su poznate kao neustrašivi izviđači koji posebno vole da drže na oku svog vlasnika.

Isto tako, ove životinje su uvek u potrazi za udobnim mestom gde bi se mogle ušunjati i provesti ostatak dana. I ne, to ne mora više biti kutija, već stočić sa posebnim delom za popodnevnu dremku!

U slučaju da tražite idealan nameštaj za svog ljubimca, predlažemo vam ovaj zanimljivi stočić koji će biti od koristi i vama. Idealan je za odlaganje omiljene knjige, novina, držanje šolje kafe ili omiljene vaze sa cvećem (pod uslovom da vaš ljubimac nije previše razigran).

Koncept i dizajn stola su jednostavni, ali intrigantni. Ploča stola je napravljena od hrastovog drveta dok je baza, odnosno donji deo stola sastavljen od elektrostatički obojenog čelika koji na sebi ima mekani jastuk. Čelični okvir zapravo ograđuje udoban “kauč za mačke” sa svih strana, dozvoljavajući vašem ljubimcu da se nesmetano pomera u svim pravcima.

Materijal jastuka takođe ne bi trebao da vas brine. Deo predviđen za vašu mačku je napravljen od tkanine otporne na grebanje i napunjen je pamukom, a kada je boja u pitanju – i tu je ostavljena mogućnost izbora između tamnijih i svetlijih nijansi.

izvor: catlife

Povezane teme