Sto za šminkanje po motivima Dior haljine

Ukrajinska dizajnerka Ina Zimina predstaviće svoj novi sto za šminkanje na izložbi Maison & Objet u Parizu.

Sofisticirani oblici toaletnog stola Sofi inspirisani su stajlinzima prolećne modne kolekcije Dior 2018. Suptilni zakrivljeni elementi od žutog metala podsećaju na dragoceni nakit, a beli valoviti detalji pozajmeljeni su sa kombinezona, dok je manžetne dizajnerka „ukrala“ sa modernih haljina.

Ukrajinska dizajnerka Ina Zimina, osnivačica istoimenog branda Innazima, namerno je odabrala analogiju sa haljinom, s pravom verujući da sto Sofi modernog dizajna postaje jednako poželjna stvar u enterijeru kao odeća iz vrhunskih modnih kolekcija u garderobi.

Sistem ogledala smeštenih na različitim nivoima omogućava vam da ih prilagodite individualnim potrebama. Takav uređaj čini postupak nanošenja šminke što ugodnijim. Neka od ogledala imaju ugrađeno LED pozadinsko osvetljenje, a na zadnjoj strani konzole je neprimetna utičnica za napajanje. Pogodni USB konektori i kontrolna tabla za zvučnike, takođe integrisani u toaletni sto, nalaze se na radnoj površini. Zvučnici su delikatno integrisani u dekorativni asortiman ogledala i metalnih lukova.

„Muzika je u stanju da promeni ne samo naše raspoloženje, već i percepciju nas samih“, kaže dizajnerka, „Različita muzička pratnja omogućava nam da otkrijemo nove aspekte ličnosti, pretvarajući ih u nove slike.“ Zvučnici, upotpunjeni valovitim elementima, čine da sto liči na buket cveća. „Želela sam da stvorim nešto lagano i ženstveno, ali istovremeno sažeto i jednostavno, odjekujući sa mojom omiljenom japanskom estetikom“, kaže dizajnerka.

 

Povezane teme