Stara dobra drvena stolica ili nova portugalska ikona dizajna?

Ujedinjujući portugalsku zanatsku tradiciju sa savremenom estetikom, čuveni proizvođač nameštaja Branca udahnuo je novi život starom dobrom modelu stolice...

A cilj ovog projekta je ponovo oživljavanje nekih davno prošlih vremena kada su proizvodi razvijani strpljenjem, stručnošću, znanjem i integritetom. Već na prvi pogled stolica nazvana R&B2 kao da nam kaže: pogledajte, tradicionalni nameštaj uvek izgleda podjednako dobro!

Godine usavršavanja funkcionalnih i estetskih karakteristika obično daju ovako dobre rezltate, ali je ova trpezarijska stolica pravi klasik. Posebno u crnoj, vanvremenskoj varijanti! Inspirisana tradicionalnom portugalskom stolicom, ova nova verzija (baš kao i original) održava ukrštenu strukturu naslona koja joj istovremeno daje i otpor, dugotrajnost ali i neki poseban šmek.

Ručno izrađena i sastavljena od strane tradicionalnih stolara, ova verzija niske stolice dizajnirana je tako da savršeno replicira pravi klasični opušteni duh, pretvarajući je u laganu stolicu savršenu za opušteno sedenje na balkonu.

Sigurni smo da će, u godinama koje dolaze, ova verzija starog dobrog klasika zasijati punim sjajem. Kvalitet, poznati look i elegantna crna – ovo je siguran recept za stvaranje nove portugalske ikone dizajna.

Izvor: branca-lisboa.com

Povezane teme