Spektakularni trpezarijski stolovi

Dekor trpezarijskog prostora veoma je važan zbog raspoloženja učestvovanja u digestivnom procesu, tako da pogled i dekor ovog prostora moraju biti ugodnog izgleda...

Čak i ako ne posedujete veoma lep pogled koji se pruža iz vašeg trpezarijskog prostora, uvek možete kreirati savršen dizajn koji je veoma dopadljiv. Trpezarijski sto mora biti centralna tačka prostora, tako da je veoma važno posedovati trpezarijski sto koji stvara dramatičan i jedinstven prostor.

Stakleni stolovi

Staklo je šik i moderan materijal koji obećava lep dizajn. Stakleni trpezarijski stolovi možda nisu preterano praktični, ali ipak izgledaju veoma spektakularno. Možete se opredeliti za transparentne staklene ploče stolova sa veoma odvažnim nogarama kreiranim od drveta, metala, kamena, betona, koje u ovoj kombinaciji postaju veoma lep dekor. Veoma lepu ideju predstavlja i dodavanje drvenih stolova sa staklenim umetcima različitih boja. Ovakav sto može biti savršen za bilo koji minimalistički trpezarijski prostor.

Drveni stolovi

Drvo je još jedan popularan materijal za trpezarijske stolove i u našoj galeriji možete videti veoma lepe opcije drvenih trpezarijskih stolova. Možete uživati u svoj toj nesavršenosti drveta i njegovog prirodnog izgleda i nikada nemojte težiti ka savršenstvu. Ovo može biti drveni sto sa saksijom u samom centru i unositi veoma lep, prirodan osećaj prilikom obedovanja. Pokušajte da kontrastujete drvene stolove u nekoliko različitih nijansi, dok vaš trpezarijski sto može imati jedinstvene metalne nogare, na primer.

Epoksivna smola

Epoksivna smola se koristi sa drvetom i može učiniti da sto bude istrajniji i izgleda jedinstvenije. Dodajte određene odvažne i dopadljive boje i drvo različitih nijansi kako bi kreirali iskonska umetnička dela.

N.Đ.

 

Povezane teme