Modularni komadi nameštaja koji su nam svima potrebni

Možda ste ovu vrstu nameštaja do sad posmatrali kao privremena i ne tako privlačna rešenja, međutim, primeri koje vam danas donosimo su sve samo ne loš dekor...

Inovativni i veoma elegantni komadi nameštaja sa mogućnošću sklapanja koji su pred vama, učiniće da promenite svoje mišljenje.

Skučeni prostor u stanu ne dozvoljava vam često da imate veće komade nameštaja. U tom pogledu potrebno vam je nešto što po potrebi možete koristiti, ali i odložiti kada završite, a da pritom izgleda stilski. Široka paleta nameštaja poput sklopivih stolica, stolova, kreveta, radnih površina, polica za različite namene i sl, omogućiće vam da uredite svoj dom i date mu potpuno nove mogućnosti.

Štaviše jedna od osnovnih prednosti sklopivih stolova je ta što po potrebi ovakav jedan sto možete koristiti u više svrha. Ako pritom vaš sklopivi sto ima prostor za odlaganje sitnica u svom donjem delu, utoliko je poželjnija njegova upotreba. Uz sklopiv nameštaj dobijate mnogo, ne prenatrpavajući prostor u kom živite nameštajem koji vam nije u svakom trenutku neophodan.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme