SIMPO Predstavlja novi model dečje sobe

LINO – nova tinejdžerska zvezda!

Današnje generacije brže sazrevaju, pa je i izbor dečje sobe po pitanju njenog kvaliteta i trajnosti, dugoročno prilagodljivog dizajna i fleksibilnosti komponenata u skladu potrebama i trendovima koji se dinamično menjaju, u praksi veliki problem.

SIMPOVA soba LINO, idealno je rešenje koje će na najbolji način pomiriti strepnje i finasijske mogućnosti roditelja sa željama dece. Dizajneri SIMPA kreirali su sobu namenjenu generacijama od ranog školskog uzrasta do kasnog tinejdžerskog doba, koja se lako menja i prilagođava senzibilitetu oba pola, različitim godištima i njihovim životnim navikama bez dodatnih investicija.

Jedinstvenu prilagodljivost i vremensku neprolaznost sobe LINO obezbeđuju dizajn i funkcionalne komponente, za čije je kombinovanje u enterijeru granice postavlja samo mašta. Kombinacija korpusa u tonu i strukturi svetlog bora sa neutralnim osvežavajućim frontovima u pastelnoj zelenoj, garantuju istovremeno smirenu toplinu i inspirativnu kreativnost. SIMPOV stručni tim se odlučio upravo za ove tonove, jer oni obezbeđuju balans između stresnog načina života kome su izložene i mlade generacije i težnje za kontinuiranim podsticanjem kreativnosti.

Soba LINO dizajnirana je za male prostore, ali izbor elemenata i velike mogućnosti njihovog kombinovanja omogućavaju mnogo širu primenu. Pisaći sto je „elastičan“, pa se širina radne površine može podešavati u skladu sa potrebama, dok velika fioka kreveta omogućava ubacivanje dodatnog dušeka, tako da ležaj mogu koristiti i dve osobe. Multifunkcionalan dizajn polica čine ih podesnim ne samo za knjige, već se mogu pretvoriti u TV stočiće ili noćnike. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i kvalitetnim materijalima, mogu se kačiti na zid, čime sistem elemenata dečje sobe LINO u velikoj meri štedi prostor, odnosno ostavlja slobodne podne površine za igru i druženje.

Soba Lino dostupna je u SIMPOVIM salonima XL i L formata, kao i u Zrenjaninu i Užicu.

Više informacija na www.simpo.rs 

Povezane teme