SIMPO – NOVA KOLEKCIJA I POPUSTI

SIMPO, koji ovog meseca puni tačno 50 godina postojanja, do 24. novembra  u Beogradu, Novom Sadu i Nišu organizuje svoju tradicionalnu „Kućnu izložbu“...

Za ovu priliku SIMPO predstavlja kolekciju za 2014. godinu sa sajamskim popustom od 20 posto. Istovremeno, za modele iz kolekcije za 2013. godinu u svim salonima u Srbiji važe popusti do 50 posto. 

Nova kolekcija za 2014. godinu sastoji se iz tri celine zasnovane na vrhunskom dizajnu i funkcionalnosti, inovativnim tehnološkim rešenjima i konceptu individualizacije modela. Prvi segment obuhvata sofe (trosede i dvosede) sa mehanizmima za rasklapanje i spavaće sobe koje prave prekretnicu u demokratizaciji dizajna, čineći vrhunsku estetiku i savremena rešenja u pogledu materijala, funkcionalnosti i cene dostupnim najširem krugu potrošača. Cene kompletnih novih modela spavaćih soba (krevet, dva noćnika, ormar 3K) sa popustom u ovom segmentu su već od 34.666 dinara, a troseda na razvlačenje od 19.880 dinara. 

Drugi segment čini kolekcija „Color Vision“ zasnovana na poštovanju rastuće želje potrošača za istovremenom mogućnošću izbora boja i materijala i brzom isporukom, i daje im jedinstvenu mogućnost da na licu mesta sami kreiraju i odmah dobiju kupljeni model. Treći deo SIMPOVE kolekcije za 2014. zasnovan je na vrhunskom dizajnu i najnovijim tehnološkim rešenjima u okviru linije inovativnih multifunkcionalnih „bed-sofa“, sa kojima zauzima lidersku poziciju u višem segmentu zapadnoevropskog tržišta. 

Katalog sa cenama nove SIMPO kolekcije za 2014. godinu možete pogledati OVDE.

Povezane teme