SIMPO KUĆNA IZLOŽBA 2013.

SIMPO na svojoj jubilarnoj 25. Kućnoj izložbi, u salonima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, predstavlja novu kolekciju za 2013. godinu.

Karakterišu je prefinjena estetika, inspirativni inovativni detalji i funkcionalno-estetski integrisani aktuelni dizajnerski trendovi. Ova kompanija, koja ne izlaže na beogradskom sajmu nameštaja, za sledeću sezonu pripremila je čak 40 novih modela garnitura, dnevnih boravaka, dušeka, dekorativnog aksesoara i komadnog nameštaja.

Garniture trendi dizajna, vrhunske udobnosti i dobro balansiranog odnosa cene i kvaliteta inspirisane su odjecima minimalizma. Vizuelnu raskoš daje im perfektan spoj geometrijskih i organskih formi efektno naglašenih prirodnom  teksturom koža i štofova u modernoj paleti boja.

Poseban segment kolekcije predstavljaju inovacije na polju dizajna tzv „sofa-bed” konvertibilnih garnitura koje se samo jednim potezom pretvaraju u krevet. U saradnji sa poznatim italijanskim industrijskim dizajnerom Domenikom Abrusezeom (Domenico Abrusezze), SIMPO je razvio nove modele sofisticiranog dizajna, opremljene relaks naslonima i mehanizmima najnovije generacije. SIMPO je jedan od evropskih lidera u proizvodnji konvertibilnih sofa, a modeli iz dosadašnjih „sofa-bed“ kolekcija zaslužni su za njegov ovogodišnji rast izvoza od 25 procenata.

U kolekciji za 2013. su i novi dnevni boravci, spavaće sobe, zidni sistemi i kuhinje izvanredno praktičnog, fleksibilnog i elegantnog dizajna. Osnovni karakter ovog dela kolekcije određuju progresivna ergonomična rešenja i racionalni modularni sistemi, koji svojim funkcionalnim mogućnostima i estetskim kvalitetima unapređuju kvalitet svakodnevnog života potrošača.

Dve nove kolekcije dekorativnog tekstila i tepiha, “Ariadna” I “Dalton”, originalne kreacije Simpovog Kreativnog sektora, nastale su u skladu sa trendovima i kolor kodovima za 2013. godinu. “Ariadna“ reaktuelizuje vekovima staru tehniku pletenja, koja ručno rađene preplete, osim na dekorative jastučiće i prekrivače, uvodi i u  do sada neuobičajene elemente enteriejra poput lampi I vaza. Kolekcija dekorativnog tekstila “Dalton” je zasnovana na konceptu totalnog dizajna i inspirisana je senzualnom paletom egzotičnih boja koje vode prirodno poreklo u mineralima poput žada, ametista i tirkiza.

SIMPO kolekcija za 2013. dostupna je sa atraktivnim sajamskim popustima u salonima u Beogradu (Hadži Nikole Živkovića 6), Novom Sadu i Nišu, dok će u svim SIMPO salonima u Srbiji do kraja meseca veliki broj modela iz kolekcije za 2012. godinu biti na specijalnim akcijskim popustima od 20 do 40 odsto.

www.simpo.rs

Povezane teme