Savršeni čiviluk za male prostore

Postalo je veoma hladno napolju i svako od nas se u jednom trenutku može susresti sa neugodnim nedostatnom prostora za kačenje zimske garderobe u ulaznim delovima domova…

Ukoliko tragate za komforom koji ne zauzima previše prostora, dizajn koji vam predstavljamo kreiran je za vas. Luminaire Piano Coat Rack predstavlja jednostavan segmenti koji zauzima 1,2x0,9 metara vašeg zida i pretvara ga u kompletan plakar za odlaganje stvari.

Dizajniran kako bi izgledao kao komad drveta na zidu, Piano Coat Rack čiviluk Patrika Seha, može biti transformisan u nizove kuka za kačenje garderobe, kaputa, torbi, šešira, kišobrana i svega ostalog što vam može zatrebati tokom hladnijih, kišnih ili snežnih dana.

Jednodelni Piano Coat Rack nameštaj dolazi sa 48 kuka, koje stvaraju dovoljno prostora za bilo koji odevni komad i mogu biti dovoljne za smeštanje garderobe svih gostiju jedne veće zabave. Kada završite sa upotrebom ovog čiviluka, sve što je potrebno jeste da ga zatvorite i pretvorite u predivni skulpturni element drvenog dekora.

Piano Coat Rack čiviluk dolazi u velikim i malim obimima, a može biti kreiran od brezovog, hrastovog ili orahovog drveta i uklopiti se u sve estetske potrebe svojih korisnika. Piano Coat Rack može biti postavljen na pod ili okačen o zid u slučaju da želite da uštedite nešto više prostra.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme