Savršen sto za svaku garsonjeru


Iz Londona nam stiže MK1 sto za kafu, delo dizajnerskog studia Duffy London, modularnog dizajna i veoma prostog, može se slobodno reći genijalnog, mehanizma koji vam u nekoliko lakih poteza dozvoljava da uštedite mnogo prostora.


Ono što ga čini jako dopadljivim je njegova predivna funkcionalnost koja ovaj sto ujedno čini idealnim za sve ljude koji žive u malim stanovima i urbanim gradskim sredinama. Inovativni dizajn se menja u nekoliko sekundi, sa dva jednostavna pokreta, od malog stočića prelepe forme, koji je visok 36cm i širok 73cm, do dva ipo puta većeg i elegantnog trpezarijskog stola koji u dijagonali meri 1,5m. Sto je ručne izrade i može biti kreiran po vašoj želji od čelika ili drveta uključujući i tvrdo hrastovo drvo, jasen ili orah, i predstavlja savršen komad nameštaja koji veoma efikasno štedi prostor svkog stana manje kvadrature.

Kada je ovaj modularni sto sklopljen čini idealan stočić za kafu koji može biti smešten u gotovo svakoj kompoziciji nameštaja, a nakon što se raširi postaje predivan trpezarijski sto koji možete postaviti kako u kuhinji, tako i u bilo kom delu vašeg doma u kome ćete pronaći nešto malo prostora viška. Pošto dolazi u dve verzije, sa njma takođe dolazi i razlika u ceni proizvoda, dok se drveni stolovi isto tako kotiraju prema tipu drveta koji se u njihovoj izradi koristi.

 

N.Đ.

Povezane teme