Odličan nameštaj za dečije sobe

Nije uvek lako isplanirati dizajniranje dečije sobe...

Ovaj zadatak postaje daleko teži kada sve to morate da uradite za druge. Uzmite u obzir da su to individualci koje volite najviše na svetu, veoma su zahtevni po pitanju svojih izbora i vrlo brzo im sve dosadi. Tako je, mi ovde govorimo o dekorisanju dečije spavaće sobe.

Trkačka automobili krevetei u crvenim i plavim bojama sa pratećim dekorom

U našoj galeriji možete videti primere nekoliko soba u savremenim domovima koje su jedinstvene, raznobojne, razigrane i veoma privlačne kao dečije sobe. Ne postoje ograničenja kada se radi o rigidnoj šemi boja i stila koji su ovde upošljeni. Sa tim na umu, predstavljamo vam nekoliko veoma lepih primera koji vam mogu doneti inspiraciju i dolaze iz najboljih dizajnerskih kreacija za ovu godinu.

Od modularnij sotlova do automobila kreveta

Prva spavaća soba vašeg deteta sama po sebi mora predstavljati posebno mesto. Sve počinje sa predivnim jaslicama koje su pune boje, ličnosti i udobne topline. Boje u dečijoj sobi možda ne znače previše u ranoj fazi, ali eksperti sugerišu da one itekako utiču na obrazac spavanja mališana i takođe na njihovu aktivnost. Balans između nijansi i svetlih tonova predstavlja idealan izbor, dok nameštaj koji može da isprati odrastanje vašeg deteta predstavlja nešto što će potpuno kompletirati vašu postavku.

Savršen krevet za dečiju sobu

Prostor je u većini slučajeva najveći problem onda kada planirate kreiranje idealne dečije sobe i stilski krevet može predstavljati rešenje svih problema u ovom slučaju. Kotrljajući kreveti sa mogućnostima odlaganja stvari odlaze korak dalje i kombinuju karakteristike koje ujedno štede prostor i poseduju ugrađen ostavinski prostor.

Dekor dečije sobe koji je u trendu

Jendo je kupovati za dečiju sobu, a potpuno je druga stvar planiranje prostora za blizance i tinejdžersku sobu. Trebalo bi da izaberete dekor koji je šik i raznobojan, ali da u isto vreme dozvoljava sobi lak prelaz u prostoriju za odrasle u bilo kom momentu. Nijanse sive zajedno sa plavom i narandžastom predstavljaju popularan izbor za mušku decu tinejdžerskog uzrasta, dok tinejdžerska spavaća soba ženske dece može biti dizajnirana stilovima kao što je shabby chic.

Ostave i police

Jednom kada rešite pitanje kreveta, šeme boja i teme dekora za dečiju sobu, vreme je da počnete da mislite o prostoru za odlaganje garderobe i predmeta. Šanse su velike da će vam biti potrebno obilje ovakvih karakteristika. Dobar početak predstavlja kombinovanje velikih, zatvorenih plakara i noćnih komoda sa otvorenim, plutajućim policama koje poseduju idealan balans između predivnog izlaganja i efektivnog odlaganja različitih stvari.

Radne stanice i kreativne zone

Nije sve u ozbiljnom radu kada dođe do dekorisanja dečijeg prostora. Ukoliko želite da kombinujete sobu za igranje zajedno sa spavaćom, onda stilski nameštaj u vidu šatora smeštenog u jednom uglu može stvoriti zemlju čuda koja je neraskidivo povezana sa spavaćim i radnim prostorom. Pregradni zidovi koji služe kao pametne police, noćni ormarići na točkovima, koji mogu biti pomerani okolo po sobi sa lakoćom i radni ambijent sa prostorom za rad i učenje mogu biti upareni kako biste kreirali savršenu spavaću sobu.

N.Đ.

Povezane teme