Savršen komad nameštaja za ljubitelje mačaka

Biti vlasnik jednoj mački je poput borbe sa bikovima.

Nikad niste poptuno sigurni šta druga strana misli i na koju će stranu da krene. Gotovo da se svakom vlasniku jedne krznene loptice dogodilo to da je njegova ljubimica između preskupe mačije kućice ili drvceta sa prostorom za spavanje, radije odabrala staru kartonsku kutiju u koju ste je prvobitno bili smestili. Takođe, neretko se dešava da od svih mesta u stanu, vaša mezimica odabere baš vaš krevet da se tamo sklupča.

Ako je to slučaj i sa vama, svideće vam se ideja o novom načinu podele prostora za spavanje između vas i vaše mačke. Naime dizajneri koji sebe nazivaju Catlife, kreirali su krevet za mačke i njihove vlasnike, pri čemu se tačno zna gde je čije mesto. Na prvu loptu, krevet ne deluje ništa drugačije od većine bračnih kreveta koje imate prilike da vidite na svakom koraku.

Međutim on u sebi skriva jednu malu tajnu. U pitanju je lavirint koji se krije ispod kreveta, a koji vašoj mezimici daje priliku da se igra, istražuje, sklupča se udobno i odrema. Prema rečima dizajnera mnogi vlasnici mačaka su sa oduševljenjem prišli ovakvoj jednoj ideji, jer je pre svega razgraničen prostor na kom mačke mogu da borave, a na kom oni sami. Osim toga mačke ispod kreveta imaju samo svoju teritoriju, punu mira i sigurnosti, budući da su i više nego teritorijalno nastrojena bića.

Svakako kad god poželi vaša ljubimica može da se popne kod vas na krevet a kada joj je potrebna samoća, znaće gde će je pronaći. Zavirite u našu galeriju i pogledajte kako izgleda jedinstven komad nameštaja visoke funkcionalnosti koji vašu mačku smatra ravnopravnim članom vaše porodice.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

Povezane teme