Savremeni i vrlo kreativni stolovi za kafu

Moderni stilovi uređenja stanova i kuća, daju nam mogućnost da u svoje okruženje uvrstimo zanimljive i orginalne predmete.

Mnogi od njih imaju dekorativnu svrhu, dok su drugi funkcionalni uprkos svom ponekad neshvatljivom izgledu. Jedan komad nameštaja je nezamenjiv u svakom domu. Reč je o stolovima za kafu koji svoje mesto pronalaze u dnevnim sobama.

Prilikom dizajna svakog pojedinačnog stola, svakom detalju je posvećena posebna pažnja. Tamniji ili svetliji modeli, sa ili bez dekorativnih detalja, savršeni su za savremeno uređen dom kojim preovladava minimalizam. Stakleni komadi, idealni su za sve one prostore kroz koje se proteže luksuz i nota prefinjenosti.

Posebno popularni su svakako i oni koji u sebi sadrže prostore za odlaganje sitnica. A za zaista spektakularan utisak u dnevnoj sobi i romantične trenutke u dvoje, ne treba dalje da tražite od stola sa kaminom u središnjem delu. Izrađeni od široke palete materijla, u bojama i teksturama koje oplemenjuju prostor, stolovi za kafu su postali mnogo više od mesta na koje odlažete svoj omiljeni napitak. Oni su odraz vašeg stila, i pokazatelj vašeg dobrog ukusa.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Nameštaj

Povezane teme