Šarena kolekcija sofa & fotelja koja će zagrejati i najhladnije prostore

Italijanski proizvođač nameštaja Adrenalina predstavio nam je svoju novu kolekciju sačinjenu od ljupkih sofa i fotelja pod zajedničkim nazivom Bixib...

Ova simpatična i živopisna kolekcija dizajnirana je od strane Luke Alesandrinija i počiva na inovativnoj podlozi štampanoj u kompozitu od svile i bio-smole. To je geometrija tapaciranih uzoraka koji se menjaju u skladu sa perspektivom iz koje ih posmatrate: ono što je simetrično sa prednje strane postaje asimetrično i fasetirano onoga trenutka kada promenite ugao posmatranja.

Tanka metalna baza i teksturirane tkanine dostupne su u širokom spektru boja, i to u: beloj, žutoj, narandžastoj, crvenoj, ljubičastoj, roze, sivoj, bledo plavoj, zelenoj, smeđoj i crnoj. Somot i šenil savršeno naglašavaju njihov nesvakidašnji oblik i daju dubinu paleti toplih jesenjih tonova, osvetljenih dodirima žute i tirkizne.

Iako ove živahne fotelje deluju krajnje originalno i inovativno, podsetićemo vas da se radi o proizvođaču nameštaja koji je poznat po slobodi izražavanja pa samim tim i smelim kolekcijama mekog tapaciranog nameštaja. Briga za tehničke detalje kao i velika posvećenost aspektu udobnosti stavke su koje oblikuju filozofiju Adrenaline, pa stoga ne sumnjamo da će i Bixib odgovoriti svim izazovima tržišta.

Izvor: adrenalina.it

Povezane teme