Ružičasto & bež su novi trend kada je nameštaj u pitanju?

Pre samo godinu dana plava i siva su bile neprikosnovene kada je dizajn nameštaja u pitanju, ali izgleda da ružičasta i bež polako ali sigurno osvajaju enterijere širom sveta...

Dobra vest je da je moderan skandinavski nameštaj i dalje u trendu, s tim što primećujemo da su ove jeseni komadi postali nešto mekši i zaobljeniji, taman toliko da nas podsete kako je ovo idealno godišnje doba za pronalaženje srodne duše, nekog s kim se možete opustiti i leškariti dok dobuje kiša u ritmu tam-tama kroz noć...

Ok, možda smo preterali sa romantikom, ali ova predivna ružičasta nijansa koju upravo gledamo nas je naterala na to! Privlačna paleta boja granita, baršunastog rumenila kao i mekoća bež i krem nijanse savršeno se stapaju sa gotovo svim prostorima.

Bilo da se radi o udobnom dnevnom boravku, radnom prostoru, hotelu, ili javnom prostoru – komadi nameštaja koje vam danas predstavljamo su tu kako bi vas podsetili na energiju, kreativnost, radoznalost (pa i romantiku!) koja se može doživeti samo u zajedničkim okruženjima.

Glavna kreativna crta koju srećemo u svim ovim primercima svodi se na važnost stvaranja mesta na kojima ljudi žele da budu – bilo da se radi o sofama, stolicama, ležaljkama, barskim stolicama – svojim novim dizajnom ali i pomenutim nežnim bojama kao da nas pozivaju na socijalizaciju i saradnju sa okruženjem, ali i izazivaju da tražimo nove načine okupljanja u kojima ćemo uživati sa posebnim ljudima.

Izvor: design-milk

Povezane teme