Revolucionarna kolekcija tapaciranog nameštaja koja nudi vrhunsku udobnost

Jedan od najvažnijih i najintegrativnijih komada nameštaja u kancelariji je kancelarijska stolica jer većinu dana provodimo kucajući ili obavljajući zadatke tamo.

Ali šta je sa dizajnom stolice ili sistemom sedenja koji se ne fokusira samo na vas i vaše radne zadatke? Šta je sa modernim rešenjem za sedenje koje služi kao udoban i kohezivan prostor za saradnike - mesto gde mogu da sede, rade i razmenjuju ideje jedni sa drugima? Američki brend nameštaja KFI Studios upravo je osmislio savršen dizajn - Dotti Seating.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌟 HREPS 🌟 (@thehreps)

U pitanju je kolekcija tapaciranih sedišta koja služi kao udoban i harmoničan prostor za saradnju i opuštanje. Dizajnirana od strane Union Design-a, kolekcija Dotti uključuje takozvanu dnevnu varijantu udobne fotelje sa niskim leđima i ležaljku sa visokim naslonom sa zakrivljenim naslonom od šperploče, jastucima i mekim kružnim sedištima.

Ležaljke se mogu prilagoditi u fiksnoj ili okretnoj bazi i mogu se tapacirati u široku paletu tekstila, uz izbor laminata od jasena, bukve ili tamnog kestena. Ovo nudi mnogo raznolikosti i opcija za kreiranje sistema sedenja koji dobro dopunjuje vaš savremeni kancelarijski prostor. Možete odabrati boje i materijale koji stvaraju dobro dizajnirano i privlačno radno okruženje.

Kolekciju takođe čine kružni otoman i opcija za sedenje sa kožnom ručkom za manevrisanje. Otoman i puf se mogu preurediti kako bi se stvorila konfiguracija sedenja koja je udobna i druželjubiva, omogućavajući saradnicima da se skupe zajedno kako bi sarađivali i koordinirali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌟 HREPS 🌟 (@thehreps)

Dotti kolekcija može poslužiti i kao prostor za odmor, gde zaposleni mogu da odu na mali predah, da se malo opuste od posla i odahnu. Potencijal i obim za Dotti kolekciju su neograničeni, a raznovrsne konfiguracije se mogu kreirati u skladu sa različitim kancelarijama i njihovim različitim zahtevima.

Povezane teme

30.03.2024 Nameštaj

Elegantne i praktične zidne fioke štede i ulepšavaju vaš prostor

Umesto klasičnih kutija koje zauzimaju podni prostor, ove fioke koriste slobodan prostor na zidovima, ostavljajući vaš pod čistim i slobodnim.

27.03.2024 Nameštaj

Umetnost modularnog i funkcionalnog dizajna nameštaja

Paulinova estetika je veoma prepoznatljiva, jedinstvena mešavina japanske i skandinavske jednostavnosti sa američkom funkcionalnošću iz sredine veka.

24.03.2024 Nameštaj

Bud: šarena i razigrana alternativa dosadnim kancelarijskim stolicama

U nastojanju da unesu osveženje u dizajn standardnih kancelarijskih stolica, skandinavski brend Fora Ferm predstavlja Bud stolicu.

21.03.2024 Nameštaj

Bamba sofa: savršen sklad stila, udobnosti i funkcionalnosti

Sa kontinuiranim tubularnim jastucima koji se nežno protežu, ova originalna sofa predstavlja savršen spoj stila, udobnosti i funkcionalnosti.

15.03.2024 Nameštaj

Prvi komad nameštaja napravljen od čelika bez fosila

Ovaj komad nameštaja ne samo da predstavlja estetski i funkcionalni vrhunac, već takođe snažno naglašava predanost održivom načinu života.

12.03.2024 Nameštaj

Otkrijte zašto je nameštaj od kože simbol luksuza i stila koji traje vekovima

Sa svojom trajnošću, udobnošću i estetskom privlačnošću, nameštaj od kože ostaje popularan izbor za one koji cene kvalitet i eleganciju u svom domu ili poslovnom prostoru.

09.03.2024 Nameštaj

Stolice bez šrafova koje se mogu slagati kako bi se uštedio prostor

Zahvaljujući svojoj bazi sa četiri noge nalik kompasu, Stack stolicu možete slagati jednu na drugu skoro do beskonačnosti.

06.03.2024 Nameštaj

Promene u rasporedu i dizajnu nameštaja mogu unaprediti vaše mentalno blagostanje

Preuređenje našeg nameštaja može imati značajan uticaj na naše mentalno zdravlje i opšte blagostanje na mnogo više načina nego što možemo i zamisliti.

03.03.2024 Nameštaj

Nordijski dizajn nameštaja: prilika za kreiranje sofisticiranog i udobnog okruženja

Ove kolekcije izražavaju suptilnu lepotu nordijskog dizajna, pružajući svežu perspektivu koja oplemenjuje svaki prostor sa sofisticiranom elegancijom i udobnošću.

29.02.2024 Nameštaj

10 razloga zbog kojih je stakleni stočić prava stvar za vaš dnevni boravak

Stakleni stolovi dodaju stil i istovremeno imaju praktičnu namenu u vašem dnevnom boravku, ali i u bilo kojoj drugoj prostoriji u domu.

26.02.2024 Nameštaj

Umetnost postavljanja nameštaja u spavaćoj sobi

Raspored nameštaja u spavaćoj sobi može biti ključan faktor u stvaranju udobnog i funkcionalnog prostora za odmor.