Ravne trpezarijske stolice donose stil i udobnost u vaš dom

Pagoda je kolekcija stolica inspirisana klasičnim stolicama za kafe iz 19. veka u Beču.

U pitanju je nameštaj koji će vam dokazati da kupovina trpezarijskih stolica ne mora nužno biti problematična i izazovna stvar, bar ne u pogledu isporuke. Već godinama unazad vidimo modele u ravnom pakovanju koju predstavljaju zgodnu opciju za sve one koji ne žele da plaćaju previsoke troškove slanja nameštaja, samo da bi isporučili unapred sastavljene i montirane komade.

No, nemojte misliti da se radi o elementima koje ćete bezuspešno sastavljati satima (da ne kažemo danima). Svaka Pagoda stolica je izuzetno lagana i kompaktna sa strukturom koja je svedena na samu njenu suštinu. Stolica se sastoji od samo šest delova – pruža dobru izradu i efikasnost, a istovremeno omogućava višestruke konfiguracije materijala.

Kružno sedište stolice proizilazi iz racionalizacije i simbolizuje „put prirode“ ili „jedinstvo“ u kineskoj kulturi. Njene konzolne ruke i leđa suptilno upućuju na kapije Pagode, dajući stolici njenu ličnost, a istovremeno eliminišu potrebu za verzijom sa rukama i bez ruku.

Iako se radi o modelu koji se najbolje uklapa u trpezarijske prostore, Pagoda stolica se sasvim sigurno može koristiti i u kućnoj kancelariji, posebno ukoliko ste u potrazi za čvrstim osloncem u toku rada. Takođe, možete birati između različitih završnih obrada u zavisnosti od motiva vašeg doma ili poslovnog prostora. Isto tako, možete odabrati završnu obradu kao što je drvo (hrast ili orah) ili metal (polirani ili zlatni eloksirani aluminijum), kao i vrstu sedišta (koža ili tekstil).

Pagoda stolice zaista predstavljaju savršen spoj minimalističkog dizajna, funkcionalnosti i praktičnosti koji se može naći u sve popularnijem “ravnom” nameštaju.

Povezane teme