Radni sto koji će se apsolutno svideti i vašem kućnom ljubimcu

Ako ste vlasnik kućnog ljubimca, bila to mačka ili pas, onda znate ko je zapravo glavni u celoj priči.

Ako mislite da imate psa ili mačku, razmislite da nije možda obratno. Mi smo njihovi "trajni robovi", koji uvek paze na sve njihove potrebe i uredno odgovaraju na njihove zahteve. Setite se samo koliko ste se zimus smrzavali dok je napolju bio minus izvodeći svog psa u šetnju. Ni pomislili niste da preskočite taj ritual. Ili koliko ste samo novca i vremena potrošili birajući najzabavnije igračke za vašu mačku ljubimicu.

Da život vlasnika ljubimaca "nije lak", a naročito ako su u pitanju male krznene loptice koje nazivamo mačke, shvatili su i dizajneri nameštaja. Sve je više primera u dizajnu nameštaja za savremene domove koji imaju u vidu i potrebe vaših ljubimaca. Ne radi se samo o specijalno dizajniranim kućicama za pse za unutrašnje prostore ili penjalicama za mačke. Ne, reč je o nameštaju koji možete i vi i oni u isto vreme da koristite, svako na svoj način zapravo.

Danas vam predstavljamo sto koji nosi naziv "Ascend", a koji predstavlja novinu u svetu – radnih kućnih stolova. Dan Davine je tvorac ovog neobičnog stola, koji omogućava macama da se uz njega spretno penju, provlače i pronađu zgodno mesto za dremku dok vi radite. Sigurno vam je poznata situacija u kojoj vaša mačka od svih mesta u kući bira baš vašu tastaturu da se na njoj udobno smesti. Takođe kada poželi da vam se smesti u krilo dok radite to zna da bude bolno iskustvo ako se kandžama želi popeti uz vašu nogu. S druge strane, ako niste navikli na takvo nešto, mogla bi vam smetati dok radite.

U tom pogledu ovaj sto dolazi kao izvrsno osveženje. Napravljen od drveta sa nekoliko rampi i odmorišta za mačke, on poziva vašu ljubimicu macu da vam se pridruži u toku vaših dnevnim obaveza za računarom. A kao što i sami znamo, borba protiv tih krznenih loptica je uzaludna, zato je jedan ovakav sto idealno – primirje.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Povezane teme