Prenosivi radni sto za maksimum svakodnevne produktivnosti

Zamislite sto dizajniran tako da u stopu prati vaše radne potrebe, i to 24/7.

I kada kažemo “prati”, to zaista i mislimo, jer ovaj sto je dizajniran tako da ga možete nositi svud unaokolo. Bilo da ste preokupirani do maksimuma ili vam baš i nije neki posebno produktivan dan, ovaj stočić će znati to da isprati na najbolji mogući način.

Osmišljen od strane dizajnera Vaibhava Rane, ovaj prilagodljivi i lagani komad nameštaja je prenosiv taman toliko koliko i vaš laptop. Dizajniran za postavljanje i upotrebu bilo gde, pruža vam fleksibilnost i slobodu da radite sa bilo kog mesta.

A sve to zahvaljujući krajnje jednostavnoj konstrukciji koja se sastoji od teleskopskog stuba koji s jedne strane omogućava podešavanje visine stola, a s druge strane služi i kao drška za njegovo nošenje. Lagani okvir od čelika i aluminijuma omogućava mobilnost, ali i osigurava čvrstoću i stabilnost kako bi laptop, miš ili neki drugi uređaj koji vam služi kao sredstvo za rad ostao bezbedan.

Osnovna konstrukcija je sa gornje strane opremljena recikliranom drvenom površinom, dovoljno velikom da primi sve osnovne stvari – uključujući laptop od 16'', telefon, kabal za punjenje, miša, pa čak i šolju kafe. A kada završite sa poslom, ili rešite da napravite pauzu, ovaj magični sto vam može poslužiti i kao sto za ručavanje, pa čak i kao rekreativna površina za igranje šaha ili sličnih društvenih igara.

Ovaj interesantan sto se isporučuje u četiri dela koji se lako povezuju jedan sa drugim. Jednom sklopljena visina stola se lako može prilagoditi od (najnižih) 65cm na čak 115cm visine kako bi korisniku pomogla da zadrži ergonomski radni položaj i obezbedila zdravo držanje.

Iako je pandemija imala za cilj da radna mesta učini fleksibilnijem, Remotable sto je, žargonski rečeno, igricu zvanu funkcionalnost, prebacio na neki sasvim drugi nivo. Omogućio je ne samo da se radno mesto postavi bilo gde, već i da se iz tog “bilo gde” za tren oka prebacimo u neki još privlačniji kutak – bilo u momentima kada nam je potrebno da se postavimo bliže wi-fi ruteru, ili jednostavno želimo samo malo svežeg vazduha sa balkona.

Izvor: yankodesign

Povezane teme