Prefinjen, minimalistički i estetski ugodan nameštaj koji je u isto vreme i neverovatno praktičan

Više slika

Više slika

Poljski brend Artu je uspešno započeo put ka tržištu enterijera i ugostiteljstva sa prepoznatljivim stilom koji se može opisati kao prefinjen, minimalistički i estetski ugodan.

Brend Artu se može prepoznati kroz kvalitet izrade i materijala, što dovodi do dugotrajnih i funkcionalnih komada nameštaja, koji se ističu jednostavnim, ali dobro osmišljenim dizajnom. Sa samo četiri godine na tržištu, Artu je utro put ka uspehu, a sada nastavlja svoju kustosku praksu kreirajući nove kolekcije u saradnji sa međunarodnim dizajnerima.

Ove godine, Artu razvija novu kolekciju u saradnji sa Moritzom Putzierom, nagrađivanim nemačkim dizajnerom koji je poznat po dizajniranju proizvoda sa prirodnim materijalima i skrivenom estetikom. Intervju sa osnivačem i izvršnim direktorom Artu-a, Dmitrijem Rimom, otkriva da je Artu nastao kao prirodna posledica razvoja trgovinsko-proizvodne kompanije koja se uspešno bavila proizvodnjom i snabdevanjem nameštaja za ugovorni segment u istočnoj Evropi.

Koristeći iskustvo i znanje o zahtevima tržišta, menadžment Artu-a je odlučio da kreira sopstveni brend sa linijom dizajna nameštaja koji je tada nedostajao na tržištu. Artu se pozicionirao kao evropski brend lociran i proizveden u Poljskoj, sa orijentacijom na svetsko tržište.

Evropsko tržište dizajna podstaklo je Artu da odabere stil sopstvenih kolekcija nameštaja, a fin i koncizan dizajn postao je najuspešniji, ne samo za ugostiteljsko tržište, već i za kućne enterijere. Prirodni materijali (drvo i metal) i minimalistički oblici postali su glavna karakteristika Artuovog stila.

Sa nagradom Red Dot International Award za svoj dizajn stolice VOKS, Artu nastavlja da se pozicionira kao vodeći brend u industriji nameštaja.

Povezane teme

12.05.2024 Nameštaj

Osnovni komadi nameštaja za lepo i funkcionalno predsoblje

Predsoblje je prvi prostor koji gosti vide kada kroče unutra, i to je mesto gde prelazite iz spoljnog sveta u udobnost vašeg sopstvenog utočišta.

09.05.2024 Nameštaj

Odličan nameštaj za dečije sobe

Među mnogim elementima koji doprinose živopisnoj i udobnoj atmosferi, nameštaj igra ključnu ulogu. Kada je u pitanju opremanje dečije sobe, cilj je pronaći ravnotežu između kreativ...

06.05.2024 Nameštaj

Pogledajte kako izgleda stolica napravljena od morskih algi

Umesto da koristimo toksične materijale, sve više se okrećemo dizajnu nameštaja koji neće ostaviti negativan ekološki trag kada dođe vreme za njihovo odbacivanje. Jedan od fascinan...

03.05.2024 Nameštaj

Originalni dizajn nameštaja: povezivanje sa prirodom, emocijama i svakodnevnim proizvodima

Originalni dizajn nameštaja nije samo trend, već je i izvor inspiracije koji nas povezuje sa prirodom, emocijama i predmetima koje koristimo svakodnevno.

30.04.2024 Nameštaj

Trpezarijski okrugli stolovi su i dalje “in”

Ovaj neophodni komad trpezarijskog nameštaja ne samo da savršeno odgovara kako malim tako i velikim prostorijama, već omogućava lakše kretanje ne narušavajući pritom izgled samog a...

27.04.2024 Nameštaj

Prednosti kompaktnog nameštaja za male domove

Kompaktni nameštaj nudi niz prednosti za male domove, od maksimiziranja prostora do poboljšanja fleksibilnosti i estetike.

22.04.2024 Nameštaj

10 kompaktnih sofa za male stanove

Bez obzira na to da li je opuštanje vaš omiljeni hobi, ovi komadi nameštaja pružaju isti nivo udobnosti kao i njihovi veći pandani.

19.04.2024 Nameštaj

Ova neobična stolica je simbol nade na deponijama punim plastike

Minimalistički dizajn i raznovrsne boje čine ovu stolicu savršenim dodatkom za svaki enterijer, dok njena ekološka priča inspiriše ljude širom sveta da razmisle o svojoj potrošnji...

16.04.2024 Nameštaj

Revolucionarni modularni nameštaj za prilagodljive prostore

Inspirisan idejom građevinskih blokova, ovaj sistem nameštaja predstavlja kreaciju koja zaslužuje posebnu pažnju.

11.04.2024 Nameštaj

Klik-klak nameštaj: savršen spoj praktičnosti i elegancije u vašem domu

Klik-Klak je neosporno najjednostavniji i najefikasniji mehanizam za pretvaranje kreveta u sofu i obrnuto.

08.04.2024 Nameštaj

Uvedite prolećnu svežinu u dom: nameštaj u žutoj boji kao savršen dodatak

Žuta je boja koja odražava sunčanu stranu života, radost i optimizam - savršena za doček proleća. Korišćenje nameštaja u žutoj boji može transformisati prostor i stvoriti atmosferu...