Ponovno otkrivanje glamura noćnih i bočnih stolova sa ogledalima

Savremeno doba je vrlo bogato po pitanju prisutnosti stilova uređenja enterijera i detalja koji se pri njima koriste.

Okruženi smo kreativnim idejama na svakom koraku, koje nas vraćaju u prošlost i izvlače u prvi plan finese starih stilova; daju nam mogućnost da uživamo u tradicionalnim lepotama; slave prednosti modernih dekora i gledaju ka budućnosti sa ushićenjem. I dok pojedincima prijaju novi oblici, boje i dezeni, ima i onih koju uživaju u ponovnom otkrivanju lepote starih stvari.

Nameštaj sa površinama koje na sebi imaju ogledalo je nekada bio apsolutni hit. Međutim čini se da je ovakav dizajn mnogo više od prolaznog trenda. Uhvativši se za rep bumeranga, ovaj stil dekora nam se vraća i atraktivniji je nego ikad. Svestran i bezvremenski on sa lakoćom pronalazi svoje mesto u savremenim domovima, različitih stilova uređenja. Prekomerno korišćen doduše, on jednostavno liči kao na rupu na dobrom putu, dok kao pažljivo odabran komad, ovaj trend može da donese osveženje savremenom domu.

Našu pažnju danas zato ukazujemo noćnim i bočnim stočićima sa površinama koje na sebi imaju ogledalo. Ako vašem enterijeru nedostaje doza glamura i šik retro efekta, možda su baš ovi stolovi savršen izbor za vas. Najbolje u celoj priči je to što nameštaj sa površinama u obliku ogledala na sebi nije povezan ni sa jednim određenim stilom, iako u sebi ima određeni prizvuk starog holivudskog šarma.

Ako je vaš dom uređen u eklektičnom stilu, ovakvi komadi nameštaja će sa lakoćom svoje mesto naći u njemu. Osim što dovode do prelamanja svetosti u prostoru, oni utiču i na to da prostor deluje za nijansu veći, vizuelno ga proširujući i dajući mu efekat elegancije. Otkrijte u našoj galeriji fantastičan svet noćnih i bočnih stolova sa površinama prekrivenim ogledalima.

Ž.J.

Izvor: Homedit

Povezane teme