Parče Italije: Tusciano sobni stalak

Tusciano sobni stalak spaja senzibilitet savremenog dizajna sa vremenski - testiranom geometrijom i vizuelnim pejzažima.

Dizajner Andrea Brugnera reinterpretira klasični čiviluk za spavaće sobe koji može da pronađe mesto usred modernog dekora i lifestyle potreba. Svetli i elegantan proizvod je “pametan” u svojoj estetici i koncepciji.

Sastoji se od tri elementa - svaki sa sopstvenim jedinstvenim profilom i veličinom. Sva odeća i pribor graciozno i sa lakoćom nalaze mesto na Tusciao sobnom stalku. Napravljen je od čvrstog bukovog drveta sa prirodnim finišem i dostupan je u dve boje - bela i bordo.

Kožni kaiš i metalne šipke prilagođavaju se elementima koji odgovaraju individualnim zahtevima i unapređuju svestranost ovog proizvoda.

Tusciao nudi visoki ofinger 42 cm širok i 125 cm visok, višenamenski srednji element 30 cm širok i 98 cm visok, dok je manji element 39 cm širine i 73 cm visok. Stilizovan da obuhvati dodir starog svetskog šarma, savremene materijale i proporcije, ovaj inovativni dizajn donosi dašak italijanskog daha u vašoj spavaćoj sobi.

Njegov delikatni profil oličenje je solidnog rešenje za najjednostavnije potrebe skladištenja.

 

Povezane teme