Ove jeseni ponesite kancelariju (ili skladište) svuda sa sobom!

Otvoren Sohko dizajn je projekat za sve one koji žele da renoviraju svoja skladišta ili pak sebi stvore mobilnu kancelariju koju mogu vozikati svud unaokolo...

Zvuči (a možda i izgleda) prilično šašavo, ali uz pomoć ove transformativne kutije bićete u prilici da kreirate jedinstvenu pokretnu kancelariju. Najbolja stvar u celoj priči: ovu kancelariju na točkovima uopšte ne zanima čime se bavite! Pogodna je za sve one koji se bave nekim konstruktivnim radom jer ima sasvim dovoljno prostora za skladištenje svog potrebnog materijala, ali i za sve one koji bi samo da pronađu idealno mesto za rad za računarom.

photo: opensohko.com

U samo par poteza ova magična kutija postaje kreativna kancelarija ili studio koji možete i kopirati ali i modifikovati po potrebi. Kada je zatvoren, Sohko zadovoljava standardizovanu veličinu i prilično je lak za transport, a kada se otvori... Pa uostalom, pogledajte i sami. Unutar ove kutije zaista ima sasvim dovoljno mesta (čitajte: radne površine) koja se može iskoristiti na milion kreativnih načina.

Iza ovog takozvanog dizajna otvorenog koda stoji firma Nosinger koja okuplja profesionalce koji s ponosom ističu da su zaduženi za dizajniranje nematerijalnih stvari. Ovi kreativci su zainteresovani za sve one nekonvencionalne načine proizvodnje koji olakšavaju svakodnevni život, a Sohko je, priznaćete, idealan primer baš za to.

Izvor: opensohko.com

Povezane teme