Otkrijte kalifornijski senzibilitet Maiden Home nameštaja

Maiden home je zadužen za skulpturalne siluete, zanatsku obradu drveta i korišćenje luksuznih materijala koji izazivaju osećaj ponosa u životnom prostoru.

Ovako nekako bi se najbolje mogla opisati i najnovija kolekcija nameštaja ove američke firme koja garantuje da se kvalitet njihovih proizvoda može osetiti već pri prvom dodiru. Ona uključuje potpuno nove komade nameštaja poput stolova za dnevni boravak i kauča na drvenoj platformi, zajedno sa novom klupom i stolicama.

Takozvani kalifornijski senzibilitet opuštenog i svestranog dizajna sa akcentom na povišene teksture slavi lepotu prirodnih materijala u njihovom najjednostavnijem, istinskom obliku. Najistaknutiji komad ove kolekcije jeste Morro set od tri ručno rađena stola i to od masivnog jasenovog drveta. Svaki stočić može da stoji samostalno ali i da se skladno gnezdi u preostalim komadima.

Drugi istaknuti proizvod je kauč sa platformom Muir, koji se nudi u završnim obradama koje uključuju drvo i jasen, i koja dolazi sa ugrađenim pomoćnim stolom. Inače, puno jasenovo drvo korišćeno je i za izradu Reyes klupe i stolice, s tim što u njihovom slučaju imamo prikaz kombinacije jasena i mesinga, zajedno sa opcionim jastukom za sedenje koji je presvučen nubuk kožom.

Ne zaboravimo da dodamo i to da je ovom kolekcijom Maiden Home istovremeno predstavio i nove materijale za tapaciranje, odnosno četiri boje nubuk kože naziva tide, sail, fawn i asphalt.

Svaki komad njihovog nameštaja je digitalno prilagodljiv, dizajniran u Njujorku i ručno izrađen od strane zanatlija iz Severne Karoline.

Izvor: Furnituretoday

Povezane teme