Originalan i veoma kreativan dizajn kreveta

Ako volite moderan dizajn i težite ka tome da svoj dom ispunite kreativnim elementima, na pravom ste mestu.

Imamo za vas danas nešto osvežavajuće. Reč je o dizajnerskim krevetima koji će u potpunosti promeniti vaš doživljaj prilikom odmaranja, ali i drugih aktivnosti u krevetu.

Spavaća soba je mesto koje nam služi za opuštanje i zaboravljanje na svakodnevne probleme. Samim tim, u sebi mora sadržati udoban i primamljiv krevet. Kreveti koje vam danas predstavljamo su zaista otišli korak dalje. Njihova estetika i funkcionalnost su na zavidnom nivou. Iako tome prvenstven služi, krevet nije samo deo nameštaja na kom spavamo, već ima i svojih drugih namena.

Krevet u spavaćoj sobi u sebi može imati i skladišni prostor, može se transformisati u sofu ili krevet na sprat, a takođe i služiti kao pregradni deo sobe. 

Zahvaljujući mašti dizajnera nameštaja, stvorena je bogata paleta kreveta za spavaću sobu koji će vas malo je reći ostaviti bez teksta. Neki od njih će vam delovati kao predmeti iz bajki, drugi kao da su upravo doleteli iz svemira. Na nekima nećete možda ni moći da zamislite da se opustite i zaspete, ali jedno je sigurno – oni su i više nego originalni i udobni.

Ženstveni, hladni momački, šaljivi, moderni, minimalistički, retro, ekstravagantni i elegantni – ponuda je neverovatna. Napravljeni od širokog spektra materijala, u bojama i dezenima, koje ćete obožavati. Zavirite u našu galeriju fotografija i uverite se i sami.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme