Oduševiće vas asimetrični, ali ipak skulpturalni dizajn ovog pomoćnog stočića!

Deniz Aktai, nemački dizajner poznat po svojim inovativnim kreacijama, nikada ne prestaje da nas iznenađuje svojim dizajnerskim rešenjima.

Od predivnih stočića za kafu do unikatnih polica za knjige, Aktai je kreirao futurističke perspektive za različite vrste nameštaja. Nakon dugo iščekivanja, konačno ćemo imati priliku da vidimo njegov prvi dizajn koji će biti dostupan za kupovinu - bočni stočić pod nazivom Drop Side Table.

Ovaj bočni sto kombinuje dinamične linije u asimetričnom dizajnu i nudi obilje prostora za odlaganje za svakodnevne potrebe, zahvaljujući zakrivljenim prelazima oblika. Zakrivljene konture mogu biti vrhunac u dizajnu nameštaja, ali Aktai je otišao korak dalje, pretvarajući ih u funkcionalne umetničke komade. Njegov minimalistički, ali skulpturalni dizajn čini ovaj bočni sto višenamenskim.

Drop Side Table je komad nameštaja koji se može postaviti sa bilo koje strane, i tako postavljen pružiće praktično rešenje za skladištenje, ali i obezbediti čvrstu površinu na koju možete udobno smestiti svakodnevne predmete, od omiljenih časopisa pa sve do slušalica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deniz Aktay (@dezinobjects)

Stočić je 3D štampan, optimizovan za vreme štampe i upotrebu materijala. Njegov dizajn spaja linearnost i zakrivljene oblike, stvarajući dinamičan izgled koji pruža šupljine za skladištenje predmeta. Ovaj sto je savršen dodatak bilo kojem prostoru, a s obzirom na njegov neobičan dizajn lako može postati i centralni deo nekog dnevnog boravka koji je već opremljen u modernom stilu.

Napravljen od recikliranog materijala, koji uključuje pakovanje reciklirane hrane i ostatke drveta, Drop Side Table dolazi u tri različite veličine. Proizvodi se u severnoj Nemačkoj uz korišćenje pretežno recikliranih materijala i aditiva, i trenutno je dostupan za kupovinu po ceni od oko 400 eura.

Ovaj sto je dokaz da dizajn može biti funkcionalan, održiv i unikatan, pružajući vašem enterijeru jedinstvenu i modernu notu koju zaslužuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deniz Aktay (@dezinobjects)

Povezane teme

08.02.2024 Nameštaj

Kolekcija nameštaja koja redefiniše suštinu pokreta

Kroz stolice, trpezarijske stolove i podne lampe, dizajnerka oživljava svoju sopstvenu interpretaciju pokreta sa savremenom vizijom.

05.02.2024 Nameštaj

Nameštaj od aluminijuma kao simbol modernog i originalnog dizajna

Aluminijum, koji je poznat po svojoj niskoj gustini i otpornosti na koroziju, omogućava stvaranje bezvremenskih komada nameštaja koji istovremeno zadovoljavaju estetske i funkciona...

02.02.2024 Nameštaj

Zlatni stolovi za kafu modernog i sofisticiranog dizajna

Zlatni stočići za kafu predstavljaju izuzetno elegantan i luksuzan dodatak svakom enterijeru, pružajući prostoru mogućnost da zrači sofisticiranošću i stilom.

30.01.2024 Nameštaj

5 jednostavnih načina da produžite životni vek vašeg nameštaja

Briga o nameštaju ključna stvar koja nam omogućava da zaobiđemo potencijalno skupe popravke i zamene.

27.01.2024 Nameštaj

Kućne biblioteke: moderni komadi nameštaja koji ulepšavaju svaki prostor

Ima nečeg magično privlačnog u činjenici da ništa ne može više da podstakne ljudsku maštu i inteligenciju od dobre knjige u rukama. Zbog toga su kućne biblioteke savršene za svaki...

24.01.2024 Nameštaj

Sjaj i elegancija: stakleni trpezarijski stolovi za moderan dizajn vašeg domа

Trpezarijske stolove od stakla karakteriše raznovrstan dizajn koji odražava svetlost u domovima i omogućava da kreativno ukrasite trpezariju, mešajući transparentnost sa veličanst...

21.01.2024 Nameštaj

Funkcionalan, praktičan i zabavan: ormarić na točkovima koji možete "šetati" po stanu

Inspirisan izgledom kontejnera za skladištenje i sanduka za otpremu, ovaj ormar je opremljen točkovima kako bi se prilagodio različitim životnim prostorima.

18.01.2024 Nameštaj

Terazzo dizajn recikliranih stolica koje izgledaju kao futuristički panjevi

Jednostavan, ali duboko značajan dizajn, unosi šarenu paletu u raznovrsnim bojama, stvarajući stolice koje su poput umetničkog dela sa kaleidoskopskim završetkom.

15.01.2024 Nameštaj

Ugaone police: savršen sklad funkcionalnosti i estetike u vašem prostoru

Ovaj, ponekad nedovoljno cenjen komad nameštaja je izvanredno rešenje za optimizaciju prostora, dodavanje vizuelne dubine i kreiranje jedinstvenog ambijenta u vašem domu.

12.01.2024 Nameštaj

Moon stolica: rasterećuje kičmu, promoviše dobro držanje i prkosi gravitaciji

Stolica pod nazivom Moon je najnoviji dizajn Serene Papit koji mudro preraspoređuje tačke pritiska na kolena, rasterećujući kičmu i promovišući prirodno, pravilno držanje.

09.01.2024 Nameštaj

Konzolni sto u koji se može smestiti i vaša mačka

Izrađen sa preciznošću i razumevanjem mačjeg ponašanja ali i ljudskog načina života, Choo Choo konzolni sto ne samo da podiže životno iskustvo za mačke, već i poboljšava estetsku p...