Nova linija garnitura kompanije Coalesse

Dizajnerski brend Coalesse lansirao je prilagodivi sistem garnitura, kreiran od strane španske kompanije Viccarbe, nudeći neverovatan asortiman opcija…

Coalesce sada proizvodi Sistema Lounge System, koji je prethodno bio dostupan samo žiteljima Severne Amerike. Ova modularna ponuda nameštaja za sedenje, dizajnirana od strane Viccarbe u saradnji sa španskim studio Lievore Altherr Molina, može biti prilagođena na više načina – od visine naslona za leđa, do brojnih opcija koje su u ponudi za bazu.

“Kroz Coalesse, Sistema moduli sada su otvoreni za još veći samostalnu ekspresiju, jer kupci mogu personalizovati svaki standardni element u sistemu – oni mogu primeniti individualne palete boja, tkanine i materijale, drvo i druge detalje”, stoji u zvaničnoj izjavi kompanije.

Sistema sistem baziran je na tapaciranom modulu za sedenje, koji se proteže sve do zemlje ili može imati postoje u formi različitih opcija baze, uključujući metal i drvo. Coalesse će ponuditi nogare u formi metalnih cilindara ili u stilu makaza, u bilo kojoj boji iz svog asortimana, a tu su takođe i šire ponude prethodno odobrenih tekstila koji su nekada bili dostupni uključujući i tekstil koji sami klijenti donesu.

Sistema komponente povezuju se tako da kreiraju beskrajne linearne module ili L oblikovane konfiguracije, upotrebom samostalnog otomana sa tapaciranom bazom. Sedišta se mogu zameniti stočićima, ili se pak moć može prebaciti na nogare i naslone za ruke koji se mogu staviti na kraj ili između svih modula.

Tri visine naslona za leđa su dosutpne, zajedno sa opcijama klupa bez naslona, tako da se ovaj sistem može konfigurisati u skladu sa svakim prostorom u kom će biti smešten.

“Uz Sistema, kupci mogu kreirati bilo šta – od klasične sofe visokog naslona, do elegantne klupe bez njega, ugaone garniture bilo koje dužine ili tihe niše za dvoje”, stoji u zvaničnoj izjavi.

Inače, Coalesse kompanija, koja je deo Steelcase grupe, skoro je prebacila svoj dizajnerski studio iz San Franciska u Minhen, sa ciljem pojačavanja svog internacionalnog uticaja.

N.Đ.

Izvor Dezeen

Povezane teme