Nova kolaboracija Paola Navone i Ethima

Nova saradnja koja govori o neočekivanoj, pokretnoj filozofiji života na otvorenom, gde dizajn inspirisan prirodom i kreativnost postaje čista magija.

Egzotična, prirodna i… posebna. Ovo je početak Rafaela, nove priče koju je ispričao Ethimo i Paola Navone. Kao i svakog puta, i ovaj projekat je u skladu s prirodom i sopstvenim okruženjem.

Rafael je kolekcija nameštaja koji teži da bude amblem egzotike ideja koja potiče iz savremene mašte.

Kreiran da oživi najekskluzivniji prostor na otvorenom sa svojim jedinstvenim stilom, ova kolekcija „apsorbuje“ promenljive, višestruke oblike prirode i zadržava svoje vitalne uticaje koji blistaju kroz snagu njegovih linija i grube lepote materijala.

Dizajn, materijali i dekoracija na ovaj način stvaraju nameštaj koji ima dušu.

Rafael je kolekcija koji se sastoji od nameštaja za sedenje, ležaljki, i stolova. Svi elementi se mogu koristiti zajedno ili samostalno.

Sa Rafaelom, Ethimo proširuje asortiman elegantnih, kompletnih, svestranih komada savršenog balansa estetike i funkcionalnosti. Rafinirani oblici i materijali, pri čijoj izradi je dosta pažnje obraćeno na detalje, čine Rafael idealnom kolekcijom za zadovoljenje sofisticiranih potreba današnjeg načina života na otvorenom.

„Rafael pruža ritmičan oblik i formu za ceo dan uživanja na otvorenom“.

Povezane teme