Niski modularni sto za kafu

Modularni nameštaj zauzima sve cenjenije mesto u savremenom domu.

Danas vam predstavljamo niski sto za kafu, delo umetnika po imenu Kees Marcelis. Ovaj komad nameštaja je specijalno dizajniran da se stopi sa uređenjem savremenog enterijera. Niski modularni sto osmišljen je sa namerom da vaš životni prostor oplemeni ispunjavajući ga korisnim i prilagodljivim nameštajem.

Osim na sredini vašeg dnevnog boravka ovaj modularni stočić je pogodan i za korišćenje na otvorenom. Može se postaviti na tremu ili terasi, gde će doprineti tome da dati prostor izgleda vrlo atraktivno. Najinteresantnije od svega je možda i samo ime ovog stola. Nazvan "Kamen" jer zapravo i izgleda poput velikog kamena, ovaj modularni sto je elegantna verzija rustičnog komada kamena koji se može naći u prirodi.

Sto se sastoji od četiri identična komada, pri čemu je svaki asimetričan dok svi zajedno grupisani na istom prostoru čine jedan veliki i lep sto za kafu. Glavna odlika ovog stola je njegov opuštajući efekat koji donosi vašim trenucima uživanja u šoljici omiljene kafe. Svaki zaseban komad napravljen je od slojeva drveta, što ističe njegovu dugotrajnost i dodaje mu interes budući da nosi vrlo zvučno ime. Slojevi drveta, slagani postepeno pri čemu je svaki sloj za par centimetara viši od prethodnog, podarili su ovom stolu izvanredan oblik.

Umetnička forma ovog neobičnog stola daje mu mogućnost da bude primetan u svakom prostoru. Savršen za postavku u dnevnom boravku modernog, savremenog, minimalističkog i eklektičng stila ovakav jedan sto je snažna izjava i detalj koji podstiče razgovor u prostoru.

Ž.J.

Izvor: Homedit

Povezane teme