Nesvakidašnja stolica za ljuljanje... u svim pravcima!

Rool je stolica za ljuljanje koja se sastoji od tri vešto spojena savijena elementa od šperploče.

Da budemo precizniji, Rool stolica za ljuljanje je istovremeno i savršen ukrasni komad za vašu dnevnu sobu koji pritom neće zauzeti ni previše mesta. Ukoliko malo bolje pogledate ovaj minimalistički dizajn, shvatićete da je stolica idealan komad nameštaja za sve male stanove koji su u hroničnoj potrazi za udobnijim i zanimljivijim mestom za sedenje.

Rool ili stolica za ljuljanje ne izgleda kao najudobnija ili najstabilnije sedište na svetu, ali zato izgleda nesvakidašnje i krajnje originalno. Zapravo, više liči na nekakav muzejski eksponat, zar ne? Ono što je još jedinstveno u vezi sa njenom funkcionalnošću jeste to što je dizajnirana da se ljulja, ali - s jedne na drugu stranu. Na ovaj način ljulja se čitava stolica, i to u svim pravcima!

Stolica je napravljena od šperploče, ali tri dela su dizajnirana da se savijaju „umetno“ kako bi dali ne samo jedinstven dizajn, već i tu funkcionalnost ljuljanja. Kao što smo u startu i rekli, njen jedinstven izgled je ono što je izdvaja iz mase sličnih proizvoda, ali i njen prilično organski look koji će se savršeno stopiti sa svakim stilom koji odaberete za svoj enterijer.

photo: Deniz Aktay

Povezane teme