Neobične i izuzetno udobne fotelje za čitanje

Od svega više volite društvo dobre knjige?

A da li imate svoje omljeno mesto za čitanje? Ako ste u potrazi za mestom koje će biti idealno za čitanje i koje će vam pružati maksimalan komfor i udobnost, na pravom ste mestu. Danas vam predstavljamo najinteresantnije modele stolica i fotelja.

Vaša nova fotelja u koju ćete se rado zavući i prepustiti pustolovinama omiljenog štiva, mora da bude ležerna, stilski osmišljena tako da se uklapa u enterijer vašeg doma, i da naravno svojim prisustvom ne remeti koncept savremenog doma. 

FOTELJE – LEŽALJKE

Najudobnije od svih. Pokušajte da ne zaspite u njima. Takođe, budući da su više izduženog nego sedećeg položaja, idealne su i za kraće opuštanje i odmor u toku dana. Što se dizajna tiče, nećete pogrešiti ako odaberete neke modernije varijante u smelim bojama. Upečatljivi oblik i zanimljiv izbor boja, učiniće da ovakva jedna fotelja zaista ostavi pozitivan utisak.

FOTELJE SA KRILIMA

Ovaj model je klasičan i vanvremenski, odnosno nešto čemu težimo kada god poželimo funkcionalnost i komfor. Ukoliko posedujete ovakvu jednu fotelju, možete joj podariti novi život presvlačenjem u nekoj atraktivnoj živoj boji. Kraj prozora ili kamina, ovakva jedna fotelja je sve što vam treba da biste zaista opustili misli.

STILIZOVANE FOTELJE

U zavisnosti od stila koji preferirate i materijala koji su prisutni u vašem okruženju možete odabrati čitav spaktar stilizovanih stolica i fotelja za čitanje. Sve što je potrebno jeste da im pronađete mesto u svom domu.

Pogledajte u našoj galeriji fotografija neke od najlepših fotelja za čitanje.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Nameštaj

Povezane teme