Nameštaj za ljubimce od recikliranih predmeta

Ovi udobni kreveti za ljubimce su idealni za savršenu dremku i odmor - kao da vaši mačiji prijatelji nisu već sami po sebi dovoljno umiljati.

Atomic Attic je kompanija iz Oregona koja je usko specijalizovana za recikliranje starih predneta i iako većina njihovih gnezda za naše ljubimce dolazi od starih kofera koji su ušuškani retro jastucima, oni imaju i druge modele takođe. Šuplja kutija starog televizora pruža mačkama savršeno mesto za odmor, dok njena antena može biti upotebljena kao igračka koja služi za dodatnu zabavu.

Kockaste putne torbe se čine idealnim smeštajem za krznene prijatelje, ali okrugli i sa druge strane veoma čudni koferi, takođe mogu vrlo dobro poslužiti svrsi, u kombinaciji sa različitim vrstama takođe recikliranim delovima starog nameštaja, kao što su nogari drvenog kreveta, metalni delovi kancelarijskog nameštaja i slični materijali.

Ova legla za mačke, dolaze sa pufnastim jastucima, tri puta prošivenim, koji mogu lako da se odvoje i peru u veš mašini, što ih čini veoma lakim za održavaje. U zavisnosti od modela i izrade, dna ovih kreveta mogu biti ojačana sa fabrički presovanom šperpločom, dodajući na taj način snagu i izdržljivost svakom modelu.

Sve ove karakteristike takođe pomažu i prodaji ovog udobnog nameštaja za naše male prijatelje. Mace na ovaj način, bez ikakve sumnje dobijaju moderne mačije modele nameštaja na dohvat šape, brižno kreirane i potpuno spremne za naporan rad u vidu spavanja i uživanja na mekoj površini. 

N.Đ.

Povezane teme