Nameštaj u totalnoj harmoniji sa prirodom slavi lepotu godišnjih doba

Stolice, sofe, stolovi i stočići za kafu dočaravaju svetle i delikatne boje zemlje, biljaka i cveća.

I zaista, za ovu kolekciju baštenskog nameštaja s punim pravom možemo reći da je inspirisana prirodom. Dizajnirana da se stapa sa prirodnim pejzažom, naglasak stavlja na paletu boja koja evocira svetle i delikatne boje zemlje, biljaka i cveća.

Ruku pod ruku sa ovim karakteristikama idu i neosporna fleksibilnost i funkcionalnost kako bi boravak u prirodi postao jedno prijatnije i lepše iskustvo. Svi elementi su ovde naprosto uronjeni u prirodu i slobodno se može reći da su postali njen sastavni deo.

photo: truedesign

Dobro osmišljen sistem boja, materijala i završnih obrada pojednostavio je proces proizvodnje i u značajnoj meri modifikovao sve standarde kada je izrada baštenskog nameštaja u pitanju. Ovogodišnji koncept izražen je u sistemu boja koje su inspirisane godišnjim dobima, pa ćete u svakom proizvodu osetiti lepotu proleća, leta, jeseni i zime.

Kolekcija sedišta na otvorenom sadrži niz presvlaka i tekstila za upotrebu na otvorenom. Udobni i fleksibilni, ovi elementi se mogu implementirati sa naslonima i malim stolovima, stvarajući abecedu neformalnih i modularnih sedišta idealnih za svaki prostor.

photo: truedesign

Zakrivljeni naslon i sedište od bukovog drveta su lakši u spoljnoj verziji zahvaljujući ofarbanom metalnom okviru. Zahvaljujući savremenim linijama i pomalo apstraktnom a opet jednostavnom dizajnu stvoren je kompaktan i lagan nameštaj koji će vam pomoći da boravak u prirodi pretvorite u jednu živopisnu avanturu.

Povezane teme