Nameštaj stvoren za hladnu sezonu i predstojeće praznike

Gervasoni nameštaj je spreman za hladnu sezonu i praznike zahvaljujući svojim novim završnim obradama...

U pitanju je kolekcija nameštaja izrađena od toplih i čvrstih tkanina kao što su somot, meki pamuk i bukle. Ovi materijali pokrivaju nove sofe, fotelje i jastuke što viziju savremenog komfora postavlja na jedan viši i svakako udobniji nivo. Neverovatna pažnja prema detaljima karakteristična je posebno za kolekciju tapaciranog nameštaja koja nudi nove interpretacije domaćeg opuštanja.

Primera radi, lepota jednostavnosti i udobnosti oličena je u okretnoj fotelji koja je savršena za kreiranje kutka posvećenog čitanju, meditaciji ili jednostavno posebnom trenutku opuštanja u bilo koje doba dana. Sa okvirom od punog drveta, ovakva fotelja ima okretnu osnovu sa mehanizmom za vraćanje, što je čini idealnim komadom nameštaja posebno u ovim hladnim zimskim danima.

Tu je još i meka i udobna fotelja koja se može pohvaliti besprekornim proporcijama i kompaktnim dimenzijama i koja se odlikuje svojom skromnom veličinom, pa je tako idealna za postavku u bilo kom delu doma. Još jedna zanimljiva kolekcija inspirisana je vintage stilom ali je ipak uspela da zadrži i savremeni dizajn koji se može nazvati kombinacijom klasičnog nameštaja sa jednostavnošću nordijskog dizajna.

Ne zaboravimo da pomenemo ni sve popularnije stolice za ljuljanje. One su u Gervasoni kolekciji napravljene od oraha i hrasta što samo naglašava izuzetnu zanatsku stručnost koja je umnogome olakšala moderan dizajn, pružajući kontrast mekim postavljenim jastucima. Bilo da se odlučite za ovakve standardne modele ili porodicu fotelja mekih oblika, verujemo da se nećete razočarati.

Sve ove kolekcije koje danas delimo sa vama upotpunjene su i serijom malih stolova sa mesinganim ili aluminijumskim vrhom, savršenim za formiranje tople zlatne ili srebrne refleksije u zimskom domu.

photo source: gervasoni1882

Povezane teme