Nameštaj koji vas svojim svetlom mami da izađete napolje i opustite se

Više slika

Više slika

Zaboravite na romantične fenjere i svetiljke - sada možete imati osvetljene fotelje na svojoj terasi!

Da, dobro ste čuli, kome su potrebni fenjeri i svetiljke kada možete imati osvetljeni nameštaj na svojoj terasi ili popločanom delu dvorišta? Uostalom, pogledajte i sami ove prelepe fotelje, zar nisu prosto idealne za vaš prostor na otvorenom? Čim padne mrak one počinju da svetle, a pritom imaju i prelepi, bezvremenski dizajn koji će sasvim sigurno dodatno istaći moderan izgled vašeg imanja.

Svetleća fotelja na naduvavanje u roze boji je savršen dodatak vašoj terasiphoto: mojow

Takozvana svetleća kolekcija nameštaja sastoji se iz ljupkih pufnastih fotelja sa crnim metalnim okvirom. Metalno telo podržava sedište na naduvavanje koje korisniku nudi udobnost i funkciju. Iako za sada još uvek ne znamo o kakvom materijalu sedišta se zapravo radi, proizvođač Mojow otkriva da se radi o "eko-odgovornom proizvodu".

Uzimajući u obzir istoriju brenda, možemo pretpostaviti da se radi o termoplastičnom poliuretanu - novom materijalu koji se može reciklirati, biorazgradiv je, izuzetno otporan i ima odlične performanse. Dizajnirana od strane Olivijea Santinija, osvetljena fotelja ne samo da dodaje prazničnu atmosferu vašoj bašti ili terasi, već i izgleda super kada se nalazi unutar zatvorenih vrata.

Svetleća fotelja na naduvavanje u zelenoj boji je savršen dodatak vašoj terasiphoto: mojow

Sedište stolice ima mat izgled kako bi raspršilo svetlost koja je "uhvaćena" u njemu, i tako ga osvetlila onog momenta kada sunce zađe. Dostupna u više boja (uključujući narandžastu, zelenu, roze, plavu i belu) fotelja nežno osvetljava vaše večeri i donosi prazničnu atmosferu u vaš eksterijer. 

Idealne za spoljašnji prostor, ove svetleće fotelje na naduvavanje mogu biti i lep dodatak vašem kućnom dekoru.

Povezane teme

08.02.2024 Nameštaj

Kolekcija nameštaja koja redefiniše suštinu pokreta

Kroz stolice, trpezarijske stolove i podne lampe, dizajnerka oživljava svoju sopstvenu interpretaciju pokreta sa savremenom vizijom.

05.02.2024 Nameštaj

Nameštaj od aluminijuma kao simbol modernog i originalnog dizajna

Aluminijum, koji je poznat po svojoj niskoj gustini i otpornosti na koroziju, omogućava stvaranje bezvremenskih komada nameštaja koji istovremeno zadovoljavaju estetske i funkciona...

02.02.2024 Nameštaj

Zlatni stolovi za kafu modernog i sofisticiranog dizajna

Zlatni stočići za kafu predstavljaju izuzetno elegantan i luksuzan dodatak svakom enterijeru, pružajući prostoru mogućnost da zrači sofisticiranošću i stilom.

30.01.2024 Nameštaj

5 jednostavnih načina da produžite životni vek vašeg nameštaja

Briga o nameštaju ključna stvar koja nam omogućava da zaobiđemo potencijalno skupe popravke i zamene.

27.01.2024 Nameštaj

Kućne biblioteke: moderni komadi nameštaja koji ulepšavaju svaki prostor

Ima nečeg magično privlačnog u činjenici da ništa ne može više da podstakne ljudsku maštu i inteligenciju od dobre knjige u rukama. Zbog toga su kućne biblioteke savršene za svaki...

24.01.2024 Nameštaj

Sjaj i elegancija: stakleni trpezarijski stolovi za moderan dizajn vašeg domа

Trpezarijske stolove od stakla karakteriše raznovrstan dizajn koji odražava svetlost u domovima i omogućava da kreativno ukrasite trpezariju, mešajući transparentnost sa veličanst...

21.01.2024 Nameštaj

Funkcionalan, praktičan i zabavan: ormarić na točkovima koji možete "šetati" po stanu

Inspirisan izgledom kontejnera za skladištenje i sanduka za otpremu, ovaj ormar je opremljen točkovima kako bi se prilagodio različitim životnim prostorima.

18.01.2024 Nameštaj

Terazzo dizajn recikliranih stolica koje izgledaju kao futuristički panjevi

Jednostavan, ali duboko značajan dizajn, unosi šarenu paletu u raznovrsnim bojama, stvarajući stolice koje su poput umetničkog dela sa kaleidoskopskim završetkom.

15.01.2024 Nameštaj

Ugaone police: savršen sklad funkcionalnosti i estetike u vašem prostoru

Ovaj, ponekad nedovoljno cenjen komad nameštaja je izvanredno rešenje za optimizaciju prostora, dodavanje vizuelne dubine i kreiranje jedinstvenog ambijenta u vašem domu.

12.01.2024 Nameštaj

Moon stolica: rasterećuje kičmu, promoviše dobro držanje i prkosi gravitaciji

Stolica pod nazivom Moon je najnoviji dizajn Serene Papit koji mudro preraspoređuje tačke pritiska na kolena, rasterećujući kičmu i promovišući prirodno, pravilno držanje.

09.01.2024 Nameštaj

Konzolni sto u koji se može smestiti i vaša mačka

Izrađen sa preciznošću i razumevanjem mačjeg ponašanja ali i ljudskog načina života, Choo Choo konzolni sto ne samo da podiže životno iskustvo za mačke, već i poboljšava estetsku p...