Nameštaj koji savršeno odgovara hibridnom načinu rada

Za vreme (ali i nakon) pandemije, uslovi rada za većinu kompanija su promenjeni iz korena...

Iako smo pre bili prinuđeni da imamo petodnevne osmočasovne radne nedelje, ljudi i kompanije su shvatili da postoje neki poslovi koji se zaista mogu obavljati na daljinu ili se jednostavno može uspostaviti takozvana hibridna vrsta aranžmana. To sa sobom nosi neke izmene i na polju dizajna radnog, odnosno kancelarijskog nameštaja.

OE1 linija koja je prvobitno lansirana 2021. sada ima neke nove dodatke koji su se prilagodili ovom novom radnom načinu života. Jedan od novih komada nameštaja koji je dodat u pomenutu kolekciju je radni sto koji možete da koristite bilo da sedite ili stojite. Visina stola se može podesiti pedalom tako da ne prolazite kroz muke oko ručnog podešavanja ako odlučite da promenite okruženje dok radite.

Sto za sedenje (i njegovo) postolje je takođe prilično lagan tako da ga možete pomerati po svom radnom prostoru. Ovo su zajedničke karakteristike svih novih dodataka: prenosivi su, estetski prijatni, ali takođe ne zahtevaju pažnju jer su jednostavni i minimalistički u dizajnu.

 

Još jedan dodatak je Poverbox koji vam omogućava punjenje više uređaja. U osnovi, to su prenosiva kolica u koja mogu da se nalaze četiri baterije koje mogu da izdrže oko 1.000 vat-sati. Kolekcija takođe ima samostojeću zavesu koja se može koristiti kao pregrada u slučaju da vam je potrebna fizička podela između vašeg radnog i životnog prostora. Postoji i čvršća verzija koja se zove zakrivljeni ekran.

OE1 linija sada takođe ima radnu kutiju u koju možete da stavite svoje kancelarijske potrepštine kao što su olovke, pa čak i tastature i da ih nosite sa sobom gde god da radite. Postoji i veća verzija štafelaja koja je ranije objavljena. Sve ovo će biti korisno za ljude koji su već sada uključeni u hibridni način rada.

Povezane teme

08.04.2024 Nameštaj

Uvedite prolećnu svežinu u dom: nameštaj u žutoj boji kao savršen dodatak

Žuta je boja koja odražava sunčanu stranu života, radost i optimizam - savršena za doček proleća. Korišćenje nameštaja u žutoj boji može transformisati prostor i stvoriti atmosferu...

05.04.2024 Nameštaj

Inovativni nameštaj od recikliranih teniskih loptica

Ovi komadi nameštaja, za koje je zadužena dizajnerka Matilda Vitok, ne samo što oživljavaju prostor svojim jedinstvenim dizajnom, već i naglašavaju važnost održivosti u industriji...

02.04.2024 Nameštaj

Inovativna kolekcija 3D štampanih stolova za kafu

Minimalistički, ali elegantni dizajni čine stolove za kafu savršenim umetničkim središtem za svaki prostor, nudeći dizajn koji izaziva razmišljanje i otvara um mogućnostima održivo...

30.03.2024 Nameštaj

Elegantne i praktične zidne fioke štede i ulepšavaju vaš prostor

Umesto klasičnih kutija koje zauzimaju podni prostor, ove fioke koriste slobodan prostor na zidovima, ostavljajući vaš pod čistim i slobodnim.

27.03.2024 Nameštaj

Umetnost modularnog i funkcionalnog dizajna nameštaja

Paulinova estetika je veoma prepoznatljiva, jedinstvena mešavina japanske i skandinavske jednostavnosti sa američkom funkcionalnošću iz sredine veka.

24.03.2024 Nameštaj

Bud: šarena i razigrana alternativa dosadnim kancelarijskim stolicama

U nastojanju da unesu osveženje u dizajn standardnih kancelarijskih stolica, skandinavski brend Fora Ferm predstavlja Bud stolicu.

21.03.2024 Nameštaj

Bamba sofa: savršen sklad stila, udobnosti i funkcionalnosti

Sa kontinuiranim tubularnim jastucima koji se nežno protežu, ova originalna sofa predstavlja savršen spoj stila, udobnosti i funkcionalnosti.

18.03.2024 Nameštaj

Revolucionarna kolekcija tapaciranog nameštaja koja nudi vrhunsku udobnost

Potencijal i obim za Dotti kolekciju su neograničeni, a raznovrsne konfiguracije se mogu kreirati u skladu sa različitim kancelarijama i njihovim različitim zahtevima.

15.03.2024 Nameštaj

Prvi komad nameštaja napravljen od čelika bez fosila

Ovaj komad nameštaja ne samo da predstavlja estetski i funkcionalni vrhunac, već takođe snažno naglašava predanost održivom načinu života.

12.03.2024 Nameštaj

Otkrijte zašto je nameštaj od kože simbol luksuza i stila koji traje vekovima

Sa svojom trajnošću, udobnošću i estetskom privlačnošću, nameštaj od kože ostaje popularan izbor za one koji cene kvalitet i eleganciju u svom domu ili poslovnom prostoru.

09.03.2024 Nameštaj

Stolice bez šrafova koje se mogu slagati kako bi se uštedio prostor

Zahvaljujući svojoj bazi sa četiri noge nalik kompasu, Stack stolicu možete slagati jednu na drugu skoro do beskonačnosti.