Nameštaj koji možete kombinovati (i obnavljati) unedogled!

Montana Furniture je porodična kompanija koja proizvodi beskrajno zanimljiv i živopisan nameštaj koji možete kombinovati do mile volje!

Najbolja stvar u celoj ovoj modularnoj priči jeste ta što se Montana sistemi nameštaja mogu koristiti gde god poželite – u kući, kancelariji, ili na bilo kom drugom mestu, vaše je samo da zamislite! Montana sistem vam pruža beskrajne mogućnosti jer sa 36 osnovnih modula, 4 dubine i čak 42 poetske završne obrade možete kreirati sistem polica baš onako kako želite.

Sistem je izrađen od medijapana debljine 12 mm i sertifikovan sa ekološkom oznakom EU, koja vam garantuje održiv, visokokvalitetan nameštaj koji je bezbedan i za životnu sredinu i za vaš dom. Ujedno, pozvani ste da sami napravite sopstvenu kompoziciju Montane u programu za crtanje koji sadrži veliki broj unapred konfigurisanih osnovnih modula.

Sve što trebate uraditi jeste da kreirate željeni dizajn a zatim izaberete između osnovnih modula. Svi oni su dostupni u različitim veličinama, tako da možete graditi sa zasebnim dubinama, visinama i širinama i napraviti sopstvene kombinacije koje odgovaraju vašem domu.

Kreirajte svoj lični izgled i izaberite iz ogromnog kataloga polica, vrata, fioka i osvetljenja. Takođe moržete odlučiti da li vaš Montana dizajn treba postaviti na postolje, noge, točkove ili montirati direktno na zid. Funkcionalni i fleksibilni sistem Montane predstavljen je u nizu od 42 boje koje su ujedno i jedan od najvažnijih elemenata u dizajnu prostora.

Montana sistemi žele da inspirišu svet enterijera svojim raznovrsnim modulima i bojama koje mogu varirati od svetlih i laganih do gustih i dubokih. Jednostavno rečeno, u ovom neodoljivom danskom sistemu postoji boja za bilo koju namenu.

Montana vas poziva da istražite nepregledne mogućnosti i već danas osvežite svoju omiljenu policu, točkiće, ručke ili jednostavno preuredite svoje šarenolike module na sasvim novi i drugačiji način!

izvor: montanafurniture

Povezane teme